To je to što me zanima!

Špijunka se želi slikati za Playboy, žele ju u porniću

ŽELI ZARADITI: Nakon uhićenja ruska vlada prestala je financirati špijunku Annu Chapman. Hitno joj treba novac jer je ostala bez svih prihoda
Vidi originalni članak

Ruska špijunka Anna Chapmann (28) intenzivno razmišlja o poziranju za Playboy kako bi zaradila nešto novca. Nakon uhićenja u Americi ruska vlada prestala ju je financirati. Osim tih prihoda Anna je izgubila novac koji je dobivala od prodaje nekretnina u SAD-u.
- Najbolji način da zaradi novac je da sklopi ugovor s nekom medijskom kućom i prodao im svoju priču. To Anna namjerava i učiniti - rekao je za The Sun njezin prijatelj koji je želio ostati anoniman. Zasad je najbliže dogovoru s Playboyem. Da Anna ne ostane praznih džepova pobrinula se i tvrtka 'Vivid Entertainment' koja joj nudi da glumi u njihovom porno filmu. Predsjednik te tvrtke, Steven Hirsch, kaže kako je Anna 'najseksi špijunka koju je ikada vidio, a i miljenica je medija'. Hirsch iz Vivida smatra kako Anna nije bila uspješna kao špijunka, ali da bi se u ulozi glumice puno bolje snašla. Anna je već neke svoje čari otkrila u časopisu 'Spies View.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 20.07.2010.

    ....a bome se ni ja nebi zalio..

  • nemam pojma 20.07.2010.

    ha ha ha priče za malu djecu, baš bi je rusi pustili da radi šta hoće, sve je to dio posla, ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare