To je to što me zanima!

Splićani ukrali hranu stranom dostavljaču u centru grada

Sinoć, 12. veljače oko 22:30 sati na ulici u Varošu u Splitu nekoliko ljudi prišlo je dostavljaču, stranom državljaninu, u namjeri da preuzmu naručenu hranu...
Vidi originalni članak

Tijekom proteklog dana na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, šest oštećenja tuđe stvari i tri krađe. U posljednja 24 sata evidentirano je deset prometnih nesreća. Troje ljudi zadobilo je lakše tjelesne ozljede, javlja policija. 

KAKO MU JE TO USPJELO VIDEO Preračunao se pa zapeo na ulazu u garažu u Zagrebu. Kamion mu ostao u zraku

Sinoć, 12. veljače oko 22:30 sati na ulici u Varošu u Splitu nekoliko ljudi prišlo je dostavljaču, stranom državljaninu, u namjeri da preuzmu naručenu hranu. Međutim, jedan od njih ga je uhvatio za rame, a potom su mu iz ruke otuđili vrećice s hranom i pobjegli, javlja Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Policijski izvidi su u tijeku.

ODMAH SANIRANO Nastalo je manje oštećenje na plinovodu u Križevcima: Mjesto osiguravali vatrogasci i policija

Policijski službenici dovršili su i očevid požara koji je izbio u noći 12.veljače na osobnom vozilu u Velebitskoj ulici u Splitu. Utvrđena je sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. Materijalna šteta se cijeni na oko tri tisuće eura. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Brooke02224 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • mily 13.02.2024.

    eh, gladni kruha. Tužno

Komentiraj...
Vidi sve komentare