To je to što me zanima!

Splićanin žiguje mušterije u salonu kao Aboridžine

Splićanin Vedran Ribarević krajem godine će prvi u Hrvatskoj u svpm salonu “St Tattoo Art” uvesti novu vještinu body arta - branding ili žigosanje
Vidi originalni članak

Splićanin Vedran Ribarević krajem godine će prvi u Hrvatskoj uvesti novu vještinu body arta - branding ili žigosanje. Bolno utiskivanje užarenih metalnih šablona u kožu tradicija je Aboridžina i plemena iz Nove Gvineje.
- Već dulje vrijeme odlazim na edukacije za branding u inozemstvo te sad istražujemo postoji li i u nas scena koja bi to mogla prihvatiti. U Europi to većinom traže žene - priča Vedran, vlasnik salona “St Tattoo Art”.  Za klasični branding kalupi se utiskuju u kožu pola minute. Vedran će uvesti i izbjeljivanje kože.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tallyst 19.05.2008.

    Ma koji Aboridzini to je narod s kulturom kakvom takvom a sta li ga ovo dode..Tako kad se kupi prase,kravica il ovcica onda je oznace..#GAZDA JEZDA#im je moga na celo istetovirat #Moj telac# il na dupe utetat svoje ime il nadimak....nemos ga falit ni ovako il onako...Bila mladost pod jakim djelovanjem cocacole..jel pa rekli ajmo da se zigusemo,neki to vole vrucee!!to im se moze razbit o glavu jer na puno ruznih nacina se to moze iskoristit protiv njih...PA DI TO IMA TO je kao#Robe moj,radi robe MOJ#..moj i Bozji si!PA kad odlucis otic dobro promisli jer san te oznaciaa bia si MOJ hm!A doc ce im iz dupeta u glavu grist ce se zbog tog nepromisljenog cina..Svemirci su in bili i open mind pa ce istetat 3oko lipo..Sad ce bryo opet neka novitada ..reklama je reklama..jel!

  • tajnamoja 19.05.2008.

    Tak kojem padne na pamet žigosanje, sigurno ima trave ili kakve druge supstance u džepu pa mu neće biti problem to izdržati. Jedno s drugim.

  • jedina1 19.05.2008.

    nisam znala da se tetovira samo nečije ime! koliko ja znam ima puno zanimljivih tetovaža, a i osoba koje jako dobro razmisle o tome prije nego se tetoviraju. i glupo je stavljati tetovazu i ovo zigosanje u jedan koš!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare