To je to što me zanima!

Splićaninu (26) u stan doletio metak i ranio ga u natkoljenicu

Prema prvim informacijama, metak je u stan ispaljen kroz prozor. Muškarcu je pružena pomoć. Policija sumnjiči dvije osobe te je u tijeku traganje za njima
Vidi originalni članak

U stanu u Marulićevoj ulici u Splitu, u petak nešto prije ponoći, ozlijeđen je 26-godišnjak kojemu je prostrijeljena natkoljenica. Prema prvim informacijama iz policije, metak je u stan ispaljen kroz prozor. Muškarcu je pružena liječnička pomoć. Policija sumnjiči dvije osobe te je u tijeku traganje za njima. Nije poznato je li riječ o zalutalom metku ili je bio namijenjen 26-godišnjaku. 

Autom izletio s ceste pa napao policajca

Na šetalištu Ivana Pavla II. u Splitu, u subotu oko četiri sata, policajac je teško ozlijeđen nakon što ga je muškarac fizički napao i udario u glavu. Do incidenta je došlo kada je policajac prišao osobnom vozilu koje je izletjelo izvan kolnika. Počinitelj je napao službenika i pobjegao. Nedugo poslije toga, u neposrednoj blizini zatečen je 30-godišnjak koji se dovodi u vezu s događajem. Uhićen je i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • šamar 07.09.2013.

    jucer na hitnoj smo ih sve vidjeli...

  • ignorantia 07.09.2013.

    Sinoć tijekom i nakon utakmice je bilo napeto i u mojoj zgradi. Samo smo čekali da susjed, koji je inače policajac, a sklon je psovati majku svima i svemu, počne mahati pištoljem i pucati. Najviše su ga naljutili Srbi i Sulejmani.

  • krnjevo 07.09.2013.

    Ludi snajperist serijski ubojica na djelu... oprez!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare