To je to što me zanima!

Split: Kerum i Marasović izbjegli susret na Patologiji

Na otvorenje nisu došli ravnatelj bolnice Dujomir Marasović i gradonačelnik Željko Kerum koji su u sukobu oko gradnje novog splitskog rodilišta
Vidi originalni članak

U Splitu su u srijedu otvorili obnovljeni Laboratorij za kliničku genetiku. Tamo će krenuti s molekularnom dijagnostikom tumora.
- Namjera nam je raditi personalnu dijagnostiku za svakog pacijenta, jer svaki se tumor razlikuje. Tako će se moći odrediti točniji načini liječenja, terapije, njihov put ka ozdravljenju. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, 20 do 70 posto pacijenata u razvijenim zemljama ne liječi se adekvatnim lijekovima ili kombinacijama, a samo u SAD-u 100.000 ljudi na godinu umre od neadekvatne terapije lijekovima - rekao je primarijus dr.sc. Šimun Anđelinović.
Na svečanost otvaranja, iako najavljeni, nisu došli ravnatelj KBC-a Split Dujomir Marasović, ujedno predsjednik gradskog HDZ-a, i gradonačelnik Željko Kerum. To je trebalo biti njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon nedavnih sukoba oko novog rodilišta, kad su se međusobno optuživali. Iz Grada Splita doznali smo kako se Željko Kerum nije pojavio na svečanosti jer je morao otuptovati na službeni put, a dr. Marasović bio je u pratnji premijerke Kosor tijekom njezina posjeta Divuljama. Obnova prostora uz već postojeću opremu stajala je oko 500.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pike75 30.09.2009.

    Kerum,Milinović i Mraović aka.lički Tuđman svo troje kao da ih je netko iščupao iz prvih 15 min. 2001-odiseja u svemiru sa bitnom naznakom da bi ovo troje fintu sa kosti skopčali jedno 150 tisuća godina kasnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare