To je to što me zanima!

Split: Odgajatelj je skidao glazbu i skinuo "pedofiliju"

U sklopu akcije "Sledgehammer" splitska policija posjetila je Dom za nezbrinutu djecu "Maestral" i zaplijenila računala dugogodišnjeg odgajatelja
Vidi originalni članak

U sklopu akcije "Sledgehammer" protiv dječje pornografije splitska policija posjetila je Dom za nezbrinutu djecu "Maestral" i zaplijenila računala odgajatelja Ivice K. zbog sumnje da se na njima nalaze pedofilski materijali, piše jedan dnevni list. Nakon pretrage računala bit će utvrđeno postoje li osnove za podizanje kaznene prijave, a odgajatelj je suspendiran za vrijeme trajanja istrage.
- Istina je da sam se najviše bavio tim računalom čisteći ga od virusa. Ne poričem da sam naišao na pedofilske sadržaje kad sam tražio muziku. No te sadržaje nisam 'skidao’ - rekao je odgojitelj, koji smatra kako mu je sve to podmetnuto.
U velikoj akciji protiv pedofilije dosad je u Hrvatskoj pretraženo više od 180 stanova i poslovnih prostora, te oduzeto oko 300 računa, a 16 tisuća CD i DVD medija i 1600 disketa, 350 videokazeta i nebrojene fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Tinami 19.03.2008.

    Ne, slučajno si skinuo pedofilske stranice!!!!!!!! Daj, gubi se majmune!!!!!!!!!!!!!!!

  • mytzek 18.03.2008.

    A gle, desi se... MP3 i AVI su tak\' slični da se lako čovjek za*ebe.

  • buzdovan 18.03.2008.

    Tornado, smatram da ne treba prejudicirati i optuživati prije kvalitetne istrage i dokaznog postupka! Jebiga, ispast će uskoro da imamo masu pedofila!? Internet je danas dostupan svima, nisu svi ni intelektualno jaki, a nisu ni visokomoralni! No, gledanje nije zločin. A gledanjem se definitivno ne postaje pedofil!

Komentiraj...
Vidi sve komentare