To je to što me zanima!

Splitska Željezara je počela raditi nakon tri godine stanke

Radnici Željezare su pet puta štrajkali glađu zbog problema tvrtke, a na kraju je za 10 milijuna eura kupio Petar Pripuz. Nije poznato koliko je uložio u obnovu pogona
Vidi originalni članak

Splitska Željezara je počela raditi u srijedu nakon tri godine stanke. Novi vlasnik Adria čelik je na posao vratio 60 zaposlenih, a u tijeku je probna proizvodnja čeličnih šipki, javlja HRT. Radnici Željezare su inače pet puta štrajkali glađu zbog problema tvrtke, a na kraju je za 10 milijuna eura kupio Petar Pripuz.

Ne zna se koliko je Pripuz uložio u obnovu pogona, ali se zna kako je već pokrenuto testiranje postrojenja u pogonima valjaonice, čime se omogućilo da s proizvodnih linija izađu prve probne serije rebrastog betonskog čelika. Osim toga, u rujnu ove godine se očekuje puno zapošljavanje radnika i proizvodnja u tri smjene, s obzirom da se sada radi u jednoj smjeni.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_89542 25.05.2012.

    ja ću bit optimist kad ti ljudi prime plaću..ovako sam pesimist...građevina se nije pomakla sa mjesta..a ona je generator i zamašnjak velikog dijela ekonomije..

  • Capafiori 24.05.2012.

    Slušajući i gledajući ovu vijest danas na vijestima - srce mi je naraslo ko kuća. Ma koja kuća, neboder - najveći na svijetu.

  • PuKi1 24.05.2012.

    Ajde bar nešto, sad samo neka osmisle dobar plan proizvodnje i prodaje da budu konkurentni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare