To je to što me zanima!

Opara završio u bolnici, imao je blaže krvarenje unutar lubanje

Andro Krstulović Opara došao je u subotu zbog glavobolje i vrtoglavice u splitski KBC, ali liječnici su ga zadržali zbog dodatnih pretraga. Ravnatelj bolnice kaže da nema teže posljedice i da normalno hoda i govori
Vidi originalni članak

Splitskog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu zadržali su u subotu navečer u bolnici, gdje je došao na pregled zbog vrtoglavice i glavobolje. 

- Imao je blaže krvarenje unutar lubanje i ostat će nekoliko dana u bolnici zbog dodatnih pretraga - rekao je ravnatelj splitskog KBC-a Ivo Jurić. Dodao je da Opara nema nikakve teže posljedice, normalno govori i hoda. Na pitanje je li riječ o blažem moždanom udaru, Jurić je rekao kako se može pričati o tome.

- U tijeku je obrada, prerano je govoriti o čemu se radi tako da ćete biti svaki dan obavještavani o tijeku obrade. Rađen je detaljni CT, nađeno je neko manje krvarenje. Ne bi dalje. Uglavnom, gradonačelnik se dobro osjeća, sve vas pozdravlja. Traje obrada - rekao je ravnatelj i za kraj otkrio da je splitski gradonačelnik smješten u apartmanu, a ne u civilnoj sobi.  

Oparine službene dužnosti preuzeli su zamjenici Jelena Hrgović i Nino Vela, dok gradonačelnik ne ozdravi.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • 21.01.2018.

    Garant ima neko dobro dopunsko osiguranje kad je zbog vrtoglavice hospilitiziran po hitnom postupku.

  • 21.01.2018.

    Jel i On dosa hitno na onaj sramotni prijemni dio Hitne pomoci KBC Split??? Jesu li i njega polegli na jedan od krebeta u hodniku dok je cekao svoj red prvo na salteru pa onda ponovo da bi uopce dosao do dr? Bidan onaj kome je nesto, bidan i nista drugo...

  • 21.01.2018.

    sve najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare