To je to što me zanima!

Splitski HDZ-ovci žele smijeniti Keruma, ali i Nevenku Bečić

Kako splitski HDZ nije nikada donio odluku o koaliciji sa Željkom Kerumom, odluka Jadranke Kosor nas u Splitu ne obvezuje, rekla je HDZ-ova vijećnica Sanja Bilač
Vidi originalni članak

Splitska oporba željno iščekuje izvanrednu sjednicu Gradskog vijeća na kojoj će se raspravljati o referendumu za smjenu gradonačelnika Keruma. Pravo je pitanje kako će na toj sjednici glasati HDZ-ovi vijećnici obzirom na koaliciju HDZ-HGSS. Ako je suditi po Sanji Bilač, Kerum je na rubu smjene:

- Podsjećam da je lista obitelji Željka Keruma u koaliciji s Jadrankom Kosor koja je tu koaliciju dogovorila bez znanja i odluke Predsjedništva stranke. Kako splitski HDZ nije nikada donio odluku o koaliciji sa Željkom Kerumom, odluka Jadranke Kosor nas u Splitu ne obvezuje. Naravno da ću na sjednici Gradskog vijeća glasovati za referendum - rekla je Bilač te dodala kako će na istoj sjednici tražiti i smjenu Nevenke Bečić s mjesta predsjednice Gradskog vijeća:

- Budući da procedura za referendum zahtijeva određeno vrijeme (do 6 mjeseci), a  rješenja treba poduzimati odmah, na sjednici ću predložiti smjenu predsjednice Gradskog vijeća, Nevenke Bečić, koja je jednako odgovorna kao i njezin brat za dugogodišnje kompromitiranje Grada i provođenje zamisli svoga brata. 

Bilač je rekla i kako je već bilo pritisaka iz središnjice stranke u vezi sa smjenjivanjem Keruma:

- Da, bilo je pritisaka, ali moja politička vjerodostojnost do sada nikada nije bila upitna. Građani moraju dobiti priliku za izjašnjavanje, glasat ću za referendum - zaključila je HDZ-ova vijećnica.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • nada m 15.02.2012.

    Kerum i seka nemaju nijedno kulture da bi bili tu gdje jesu tj.da bi predstavljali tako velik grad..............

  • dren_1 15.02.2012.

    Nedavno je Gospodin Kerum izjavio da dosad nje izgubio,a oporbi u Vijeću manjka jedan glas kojeg će Željko kupiti,tako ja to gledam.Seka će svim silama pokušati izbjeći staviti na dnevni red raspravu o referendumu,zavlačit će se čim duže. Kad već ne bude smisla i raspisati referendum.

  • 15.02.2012.

    Ajd se posla uvatite a ne da stalno protestirate , smjenjujete i mlatite bez veze i pameti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare