To je to što me zanima!

Splitski SDP: Duji Marasoviću je mržnja pogonsko gorivo

Najlošija je ona politika koja mržnju uzima kao svoje osnovno pogonsko gorivo! A to g. Marasović stalno radi, piše u priopćenju splitskog SDP-a koji potpisuje Jurjević
Vidi originalni članak

Najlošija je ona politika koja mržnju uzima kao svoje osnovno pogonsko gorivo! A to g. Marasović stalno radi, piše u priopćenju splitskog SDP-a koji potpisuje Marin Jurjević. Jurjević koji je reagirao na jučerašnju proslavu 22. obljetnice splitskog HDZ-a nastavlja kako su obilati izljevi primitivizma, isključivosti i ostrašćenosti rezultat nespremnosti lokalnog i županijskog HDZ-a da prihvati realnost političkog poraza. Jurjević se u priopćenju i pita kako je moguće da je Jadranka Kosor ponosna na Dujomira Marasovića, čijim vokabularom i grotesknim izjavama više nitko nije iznenađen.


Idi na 24sata

Komentari 41

  • pješak 09.01.2012.

    Kerumu bi trebalo dati Nobelovu nagradu za medicinu jer je dao svjetsku dijagnozu Marasovića kad ga je onako nazvao! Pogodio je "u sridu"!

  • starikonj 09.01.2012.

    Duje je džon - obraz. Sjetimo se samo izjave Vlaja da sa tim kretenom nema što razgovarati ili tako nešto. Kad sam vidio i čuo njegove izjave na proslavi splitskog HDZ-a odmah sam morao ići tamo gdje i car ide pješke.

  • JerkoKC 09.01.2012.

    Ovoga treba zatvoriti u jedan dobar kavez na Marjanu i paziti da koga ne ugrize.

Komentiraj...
Vidi sve komentare