To je to što me zanima!

Spojio ih Facebook: Otetog sina našla nakon 27 godina

Avril se 1982. godine rastala od supruga. Dobila je skrbništvo nad sinom Gavinom. Bez njezina znanja suprug je dječaka odveo u Mađarsku...
Vidi originalni članak

Britanka Avril Grube (62) rastala se od supruga Mađara 1982. godine. Iako je dobila skrbništvo nad sinom Gavinom, otac ga je bez znanja majke odveo u Mađarsku. Od tada se bivšem suprugu i sinu izgubio svaki trag. Godinama je Avril tragala za sinom. Zvala veleposlanstvo u Mađarskoj, no sve je bilo uzalud. Ove godine u ožujku Avrilina sestra utipkala je ime svoga nećeaka u Google tražilicu. Među rezultatima bio je i profil na Facebooku na ime Gavin Paros. Shvatila je da je to njezin nećak.
- Trebalo mi je 27 godina da ga nađem. Svo vrijeme pomagala sam sestri da nađe sina jer je ona teško oboljela i sada mi je napokon laknulo - rekla je Beryl Wilson, sestra Avril. Obavijestila je sestru da joj je našla sina. Slale su mu poruke na profil, no on se njime nije dugo koristio pa nije ni odgovarao. No tada je Beryl poslala mail njegovoj djeci. Gavin se tada javio. Majka i sin su preko prevodioca dogovorili sastanak. Čim su se vidjeli pojurili su jedno drugom u zagrljaj. Suze sreće stizale su jedna drugu. Gavin će ove nedjelje napuniti 30 godina. Oženjen je i ima troje djece. Gavin je također u posljednjih pet godina pokušao naći svoju obitelj iz Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Martina_1_1 30.05.2009.

    Ajde koje budale daju minuse za ove komentare ? Baš mi je drago da su se našli.

  • yust-me 30.05.2009.

    ajde bas lijepo da nije uvijek sve tako crno na tom facebooku

  • drug Tito_1 30.05.2009.

    lijepo

Komentiraj...
Vidi sve komentare