To je to što me zanima!

Nova Gradiška: Spremačica u vrtiću ošamarila je dijete (5)

TRAŽE SANKCIJE: Vrisak dječaka čuli su i ostali roditelji koji su se zatekli u maloj školi u novogradiškom Dječjem vrtiću ‘Maslačak’. Dječak više ne želi ići u vrtić
Vidi originalni članak

Na vratima učionice stajala je zajapurena spremačica koju sam pitala zašto mi tuče dijete. Rekla mi je da ga je udarila refleksno i da je mogu tužiti, rekla je I. J. (29), majka dječaka (5) koji pohađa malu školu u novogradiškom Dječjem vrtiću Maslačak.

Sve se odigralo u utorak nešto prije 16 sati, a ljuta i uplakana žena bezuspješno je pokušala naći ravnateljicu. Ostale majke rekle su joj da zove policiju.

- Bila sam izgubljena, nisam se ni snašla. Žao mi je što je to učinila jer se moj sin toliko radovao što ide u malu školu, a sad me moli da ga ispišem. Ovo mu je bio treći dan, a već jučer mi je počeo govoriti da ne bi išao jer ima jedna teta koja viče na njih - rekla je majka dječaka.

Franjo Lepan/PIXSELL

Pred vrtić su došli i drugi roditelji, također ogorčeni na postupak spremačice. Potvrdili su kako se na nju žale sva djeca.

- Nije joj to prvi put. Djeca se žale da im svašta govori, da ih tjera da nepomično sjede i ništa ne diraju te su djeca u strahu - ispričala je jedna majka.

Iako je I. J. ravnateljicu Veru Trobić tražila sankcioniranje djelatnice, ostala je šokirana.

- Ravnateljica mi je jučer kazala da se spremačica očitovala o incidentu te da je rekla da je moje dijete neodgojeno, da ju je izvrijeđalo i da je zbog toga reagirala. Počela mi je prijetiti da će biti primorana zvati Centar za socijalni rad, na što sam joj rekla da baš idem tamo podnijeti prijavu - rekla je I. J. dodajući kako joj je ravnateljica obećala da se spremačica više neće približavati njezinu djetetu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare