Obavijesti

News

Komentari 0

Nova Gradiška: Spremačica u vrtiću ošamarila je dijete (5)

Nova Gradiška: Spremačica u vrtiću ošamarila je dijete (5)
2

TRAŽE SANKCIJE: Vrisak dječaka čuli su i ostali roditelji koji su se zatekli u maloj školi u novogradiškom Dječjem vrtiću ‘Maslačak’. Dječak više ne želi ići u vrtić

VIDEO

Na vratima učionice stajala je zajapurena spremačica koju sam pitala zašto mi tuče dijete. Rekla mi je da ga je udarila refleksno i da je mogu tužiti, rekla je I. J. (29), majka dječaka (5) koji pohađa malu školu u novogradiškom Dječjem vrtiću Maslačak.

Sve se odigralo u utorak nešto prije 16 sati, a ljuta i uplakana žena bezuspješno je pokušala naći ravnateljicu. Ostale majke rekle su joj da zove policiju.

- Bila sam izgubljena, nisam se ni snašla. Žao mi je što je to učinila jer se moj sin toliko radovao što ide u malu školu, a sad me moli da ga ispišem. Ovo mu je bio treći dan, a već jučer mi je počeo govoriti da ne bi išao jer ima jedna teta koja viče na njih - rekla je majka dječaka.

Franjo Lepan/PIXSELL

Pred vrtić su došli i drugi roditelji, također ogorčeni na postupak spremačice. Potvrdili su kako se na nju žale sva djeca.

- Nije joj to prvi put. Djeca se žale da im svašta govori, da ih tjera da nepomično sjede i ništa ne diraju te su djeca u strahu - ispričala je jedna majka.

Iako je I. J. ravnateljicu Veru Trobić tražila sankcioniranje djelatnice, ostala je šokirana.

- Ravnateljica mi je jučer kazala da se spremačica očitovala o incidentu te da je rekla da je moje dijete neodgojeno, da ju je izvrijeđalo i da je zbog toga reagirala. Počela mi je prijetiti da će biti primorana zvati Centar za socijalni rad, na što sam joj rekla da baš idem tamo podnijeti prijavu - rekla je I. J. dodajući kako joj je ravnateljica obećala da se spremačica više neće približavati njezinu djetetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a