To je to što me zanima!

Spremili ste zimske jakne? Opet će vam trebati, stiže nam snijeg

Promjena vremena dočekat će nas za blagdanski vikend. Niže temperature i više oborina očekuju nas već u subotu, dok će nedjelja i ponedjeljak biti nešto vedriji. Snijeg na kopnu moguć je već u utorak
Vidi originalni članak

Nakon ponegdje i rekordno toplih par dana, stižu nam ponovno hladniji. U petak će još uvijek na Jadranu biti lijepo, dok na kopnu slijede lokalne nestabilnosti. Češći pljuskovi mogući su diljem Hrvatske u prvom dijelu subote, a u gorju je moguć i snijeg. 

Za Uskrs se nastavlja nestabilno vrijeme, ali se sunce očekuje ponovno u ponedjeljak, javlja HRT-ov meteorolog Zoran Vakula

Promjena stiže za blagdanski vikend 

U subotu prijepodne očekuje se oblačno i kišovito vrijeme, dok je ponegdje u gorju moguć i snijeg. Tijekom nedjelje bit će malo više sunca, a ponegdje će i temperature malo porasti. U ponedjeljak, upozorava Državni hidrometeorološki zavod, moguć je mraz. 

Promjena vremena stiže u subotu i na Jadranu kada su mogući pljuskovi i grmljavine, a kasnije se očekuje i bura, na udare i olujna. U nedjelju će ona oslabjeti. 

VREMENSKA PROGNOZA U nedjelju kiša, ali nakon toga dolaze temperature iznad 20°C

Prema prognozama DHMZ-a, u ponedjeljak će temperature na kopnu biti ponegdje i 0, a maksimalno idu do 14 stupnjeva. Vrijeme će zahladiti već u utorak kada se očekuju kiša i snijeg. Slično, samo s više kiše i grmljavine, očekuje se i na Jadranu od idućeg tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • debelahladovina 02.04.2021.

    Globalno zatopljenje

  • Offvca 02.04.2021.

    Moja jakna oprana i čeka slijedeću sezonu

  • whiteshark 02.04.2021.

    Vremenski ping pong ili laprdanje metereologa o stupanj dva razlike u temparaturi

Komentiraj...
Vidi sve komentare