To je to što me zanima!

'Spremni smo za glasovanje o ministrima, većina je stabilna'

Upitan za komentar da oporba traži izvanrednu sjednicu Sabora tražeći ostavku ministra zdravstva Milana Kujundžića odgovorio je da to nije po saborskom Poslovniku
Vidi originalni članak

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u petak da su spremni za izvanrednu sjednicu Sabora na kojoj trebaju biti izglasani novi ministri poručivši kako je većina stabilna i čvrsta.

"Većina je stabilna i čvrsta", odgovorio je Plenković novinarima dok je išao iz Banskih dvora prema Hrvatskom saboru, na pitanje je li većina stabilna za izglasavanje povjerenja novim ministrima?

MINISTAR MU JE NEŠTO REKAO Plenković je i Kujundžića želio smijeniti, ipak se predomislio?

U Hrvatskom saboru održava se saborski Klub HDZ-a na kojem će biti predstavljeni novi ministri.

Na pitanje kako misli pomiriti nezadovoljnike u stranci koji su nezadovoljni odlaskom ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića (Josip Đakić), odgovorio je kako je Đakić jučer rekao da je nesretan što Tolušić odlazi, ali i da će podržati nove ministre i ministricu Vesnu Bedeković.

Upitan za komentar da oporba traži izvanrednu sjednicu Sabora tražeći ostavku ministra zdravstva Milana Kujundžića odgovorio je da to nije po saborskom Poslovniku.

(abe)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 19.07.2019.

    Kako je to lijepo kad mu vlada i sudbina predsjednika HDZ-a ovisi o trojici srpskih zastupnika, Sauchi, Bandićevim žetončićima, Milanki Opačić i Vrdoljakovom HNS-u. Čudnovati kljunaš od vlade.

  • pravica za sve 19.07.2019.

    Većina plaćenika.

  • neidemdalje 19.07.2019.

    hoćemo izbore ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare