To je to što me zanima!

Mateja će pokopati na Lovrincu, otac moli za suosjećanje te da se u miru pozdrave od sina...

Splićanin Matej Periš, čije je tijelo pronađeno na Adi Huji u Beogradu, danas će biti pokopan na groblju Lovrinac. Otac moli za privatnost u ovim teškim trenucima
Vidi originalni članak

Nenad Periš, Matejev otac, zahvalio se svima na podršci koju je dobivao tijekom pet mjeseci potrage sa sinom te zamolio javnost i novinare da se pogreb održi u krugu najbližih prijatelja i obitelji.

POGLEDAJTE OPROŠTAJ OD MATEJA UZ BAKLJE I MORE: 

- Poštovani novinari i snimatelji, još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali još jednom vas molim da se zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sprovoda našeg Mateja te događaja uz pokop. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i ime svoje obitelji zahvaljujem - napisao je Nenad Periš.

OTAC TIJANE JURIĆ DAO PODRŠKU 'Matejeva će obitelj sad imati svoj mir. Nenad Periš je postao primjer svima nama u Srbiji...'

Sprovod Mateja danas će biti na groblju Lovrinac. Njegova će obitelj primati sućut, a zatim je planirana misa na Neslanovcu.

Matej će biti pokopan ondje gdje je pokopan i njegov najbolji prijatelj, koji je poginuo na motoru nekoliko mjeseci prije Matejevog nestanka.

Idi na 24sata