To je to što me zanima!

S&P's povećao kreditni rejting Zagrebačkog holdinga na B+

IZVJEŠĆE: Iz Zagrebačkog holdinga ističu kako je agencija Standard&Poor's time prepoznala novi smjer 'kojem uprava vodi najveću zagrebačku tvrtku'
Vidi originalni članak

Agencija Standard&Poor's povećala je u svom posljednjem izvješću kreditni rejting Zagrebačkog holdinga s B na B+ uz stabilne izglede za budućnost.

Iz Zagrebačkog holdinga ističu kako je agencija time prepoznala novi smjer 'kojem uprava vodi najveću zagrebačku tvrtku'.

-  Drago nam je što je Standard&Poor's prepoznao napore koje uprava Holdinga poduzima na stabilizaciji poslovanja tvrtke. Konsolidaciju je započela Uprava na čelu s gospodinom Ljubičićem još u 2013. godini, a sad se vide rezultati tog rada. Nastavit ćemo s razvojem poslovanja tvrtke, sve s ciljem pružanja bolje usluge građanima grada Zagreba, a daljnje poboljšanje kreditnog rejtinga ovisit će prvenstveno o vlasti na nacionalnoj razini i njihovoj sposobnosti da značajnije pokrenu gospodarstvo – ocijenila je Ana Stojić Deban, predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NERA7agraM 06.09.2015.

    Zagrepčane nitko ne pita za kaj se troši naš novac. Opet fontane za 30 miljuna kuna. OKTOGON centar Zagreba pliva u vodi, dučani zatvoreni. Gdje je luster iz OKTOGONA?

  • Kibl 31.08.2015.

    kad će smanjit cijene komunalne naknade, cijene odvoza smeća, cijene parkiranja ..... uzimaju od građana koliko im treba i na tome im je dobar rejting

  • 30.08.2015.

    Zagreb je skoro pola Hrvatske. Izgleda Bandić sam bolje vodi pola Hrvatske nego cijela ova nesposobna vlada drugu polovinu. I to uz maksimalno podmetanje klipova od esdepejske vlade. Šta bi tek bilo da mu ne smetaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare