To je to što me zanima!

Sramota u selu: Dječaci silovali magarca pa su završili u bolnici

Maroko: Svi su pripadnici istog plemena, a njihove obitelji, kažu, zbog sramote i ruganja sumještana proživljavaju horor. Lokalne vlasti pozivaju sve koji su imali slična iskustva sa životinjom da odu liječniku
Vidi originalni članak

Dječaci iz sela u ruralnom Maroku završili su u bolnici jer su silovali zaraženog magarca. Dječaci u dobi od sedam do 15 godina proveli su tjedan dana u bolnici kad su saznali da životinja koju su grupno silovali ima bjesnoću. 

Svi su pripadnici istog plemena, a njihove obitelji, kažu, zbog sramote i ruganja sumještana proživljavaju horor. Lokalne vlasti pozivaju sve koji su imali slična iskustva sa životinjom da odu k liječniku jer je bjesnoća smrtonosna. Magarca su ubili kako bi spriječili širenje zaraze.

Navodno je broj djece koja su sudjelovala u silovanju životinje puno veći, ali obitelji su ih iz straha od sramote odvodili u bolnice u druge dijelove zemlje, a drugi pak potajice svojoj djeci daju injekcije, prenosi Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • spirit lamp 26.08.2017.

    Bolesno primitivno drustvo (islamski zakoni) koje ne dozvoljava mladicima i muskarcima seks prije braka, a oni uspaljeni, moraju ga negdje turit. I magarac nastradao....

  • wortexhole 22.08.2017.

    Trebali su okrenut magu da i on njih natakne, da probaš malo svog recepta.

  • ytrewq 21.08.2017.

    Jadan tovar !

Komentiraj...
Vidi sve komentare