To je to što me zanima!

Policija privela kukavice koje su pretukle nemoćnog mladića

Kukavički napad mladići su snimili, a video brutalnog zlostavljanja preplavio je društvene mreže. Policija je brzo pokrenula istragu te su uhitili dvojicu koji su sudjelovali u napadu
Vidi originalni članak

Nakon što je društvenim mrežama počela kružiti odvratna snimka brutalnog premlaćivanja mladića iz Kaštela, splitska policija odmah je pokrenula istragu. 

NOVA ŠOKANTNA SNIMKA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo, policija je u međuvremenu uhitila dvojicu mladića. Radi se o jednom punoljetnom te drugom, maloljetnom mladiću, koji su sudjelovali u napadu.

Podsjetimo, sramotna snimka brutalnog zlostavljanja dignula je javnost na noge. 

Nasilnici su izabrali žrtvu koja je fizički slabija i nemoćna te to iskoristili na najodvratniji način. Inače, iz snimke se vidi da dvojac napada mladića, dvoje stoje po strani dok jedan snima iživljavanje. Snimljena su dva videa, a očito je da su od nesretnog mladića tražili novac. U napadu su najžešći mladić u narančastim hlačama i dugokosi momak koji su žrtvu udarali i nogama i šakama.

Idi na 24sata

Komentari 267

  • Zeljana123 01.09.2020.

    Nista od ovoga nije istina,ja sam iz kastela, taj navodno 'osoba s posebnim potrebama' je u biti jedan od problematicnijih mladih u kastelima poznat vrlo dobro i policiji po patpaljivanju pozara na srednjoj skoli u kastel stafilicu, paljenju kanti za smece po kastelima, kradjama, prevarama, i mnogim ostalim zlodjelia. Decke sta su ga istukli je mjesecima varao i lagao uzimao im novce, prodavao im lazne price, jednom mislim cak mobitel ukrao a onda im poceo prijetiti da je 'rijesio da ih se sredi' kad su ga napokon procitali njega i njegova lazna opravdanja. Zasluzio je taj mnogo gore, falili su samo sta su snimili. E to je istina. Prosli mjesec je mladu radnicu u mjenjacnici prevario laznom novcanicom od 100E,njen otac je bio prisiljen urgirati da bi se novac vratio. E TO VAM JE TA 'OSOBA S POSEBNIM POTREBAMA'. Tako valjda novine zovu narkomane i problematicne koji se vjecito na lazi izvlace. A ne obrnuto. Hvala.

  • askapro 01.09.2020.

    Šora je bilo i biće, ali ovo je jadno da jadnije ne može biti. Obično se kaže da " s kim si i sam si takav". Ne treba razlikovati zdrave od bolesnih, pa ne vidim razloga da se ovoliko prašine diglo na ovom slučaju. Bolesnika kao što su ova izopačena grupa dijece ima na pretek i tu se ne radi o kučnom odgoju, (jer janjci u kući postaju zvjeri na ulici ).nego o mentalnom sklopu mlađih generacija ove države.

  • Damir7 31.08.2020.

    To je taj "naš" katolički odgoj.Vjerojatno su momci išli sa mise pa su se usput malo zabavili. U naše vrijeme u Yugi se to nije moglo desiti.. Sramotno..O tome nitko ne priča, nema stručne rasprave u medijima,,Još jednom sramotno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare