To je to što me zanima!

Sramotno: Morali zatvoriti park za djecu u Španskom. Netko je uništio ljuljačke, tobogan, klupe

Kroz noć sa subote na nedjelju je netko tamnom tekućinom zalio sve na čemu se djeca igraju - uništene su klupe, tobogani, ljuljačke... Djelatnici Komunalnog redarstva i Zrinjevca morali su zatvoriti igralište
Vidi originalni članak

Šokantan prizor zatekli su stanovnici zagrebačkog kvarta Špansko kada su u nedjelju ujutro vidjeli da je park za djecu u Ulici Milana Rešetara vandaliziran kroz noć. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kroz noć sa subote na nedjelju je netko tamnom tekućinom, vjerojatno motornim uljem, zalio sve klupe, tobogane, ljuljačke i ostale sprave na dječjem igralištu.

Zbog toga su intervenirali djelatnici Komunalnog redarstva i Zrinjevca koji su u nedjelju postavili trake na sve što je zaliveno, ali i na sam ulaz u igralište kako djeca ne bi ulazila. 

Zagrebačka policija je za 24sata rekla kako su dobili dojavu o tome te da utvrđuju sve okolnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • škorpija25 22.05.2023.

    Uništavati dječji park je za svaku osudu, samo mislim da je problem po noći što se skupljaju od djece do klošara i onda uzmu cugu i nastaje kaos, dreka i vika i nema spavanja.

  • liliZG2.0 21.05.2023.

    smetaju mu djeca koja se igraju pa treba to zaliti motornim uljem valjda.

  • Šipumiloma 21.05.2023.

    Krivca treba tražiti u stanovima koji su najbliže igralištu, Drugi je pak problem što se u tim prostorima na klupicama po noći druže malo veća djeca uz alkohol. Kako pak policije nema nigdje rezultat je evidentan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare