To je to što me zanima!

Srb članovima i simpatizerima HSP-a: 'Glasujte za Kolindu'

Srb je izjavio da je HSP nezadovoljan dosadašnjom hrvatskom vanjskom politikom, ali i politikom obrane i nacionalne sigurnosti. Vjeruje da će Kolinda to promijeniti
Vidi originalni članak

Predsjednik HSP-a Daniel Srb pozvao je u subotu članove stranke i njihove simpatizere da u drugom krugu predsjedničkih izbora 11. siječnja, glasuju za HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.

Srb je nakon sastanka s Grabar Kitarović izjavio da je njegova stranka nezadovoljna dosadašnjom hrvatskom vanjskom politikom, ali i politikom obrane i nacionalne sigurnosti.

- Hrvatska je vanjska politika posljednjih godina bila previše regionalno orijentirana, a pri tome nije došlo do poboljšanja položaja Hrvata u BiH i Vojvodini - rekao je Srb dodajući da su od Kolinde dobili uvjeravanja da će se to mijenjati.

Grabar Kitarović je rekla kako joj je cilj ujedinjenje zemlje i prestanak podjela da bi se našla rješenja za sadašnju duboku gospodarsko-socijalnu krizu u zemlji. Smatra da je vanjska politika posebno loša sa susjednim državama.

Tomislav Miletić/PIXSELL

Idi na 24sata

Komentari 361

  • BozidarDolenec 04.01.2015.

    Kakva prodaja a kulko je to kostalo,bodo rekli badava kak ne.

  • fenix77 04.01.2015.

    Važnije od toga da je to jaka potpora , desetak članova, je činjenica da Kolindi treba takva potpora. Ozbiljan kandidat bi razmislio čiju potporu dogovara. Potpora u stilu i od crnog đavla-samo da je potpora, nije dobrodošla predsjedniku svih Hrvata. To treba biti sposoban razlikovati, no u HDZ to nije slučaj. Isto tako potpore novinara poput Bujanca ii ostalih ja Jabuka TV,Mreži i slično, govori o snažnoj akciji špijuna i mafije. Bilo bo dobro da se Kolinda ogradi od lopova i mafije. Znam , ti že teško napraviti jer se ne može oodreći svoji, ali..

  • PetarPetar 04.01.2015.

    Zasto malo nepisete ko su glasaci Ive josipovicu,,,,za Kolindu glasaju Hrvati bez obzira iz koje stranke napisite malo o ivinim glasacima

Komentiraj...
Vidi sve komentare