To je to što me zanima!

Srbi krivotvorili hrvatske osobne, policija upozorila: 'Čuvajte se lažnih Hrvata'

Službenici su otkrili da su Srbi namjeravali zloupotrijebiti privilegiju bezviznog ulaska za kraći boravak u Njemačkoj. To bi im omogućilo i zaposlenje na ilegalnom radnom mjestu na saveznom teritoriju
Vidi originalni članak

Njemačka policija izdala je priopćenje naslovljeno ‘Čuvajte se lažnih Hrvata’ nakon što su u utorak, 27. srpnja, zatekli trojicu Srba sa krivotvorenim hrvatskim osobnim iskaznicama, piše Fenix magazin.

PRIJAVLJENI SU Dvojica mladića iz Mađarske krivotvorili PCR testove: Pokušali su prijeći granicu

Savezna policijska inspekcija Berggießhübel na odmorištu Am Heidenholz zatekla je trojicu muškaraca, državljana Srbije (33, 34 i 35) u automobilu koje su htjeli pregledati. Na uvid su dali svoje osobne iskaznice, no policija je utvrdila da su iste krivotvorili. 

Službenici su otkrili da su Srbi namjeravali zloupotrijebiti privilegiju bezviznog ulaska za kraći boravak u Njemačkoj. To bi im omogućilo i zaposlenje na ilegalnom radnom mjestu na saveznom teritoriju.

POHVALIO SE NA INSTAGRAMU Vučić i Brnabić zajedno večerali, ljudi ih sprdaju: 'Pečenje ništa?'

Savezna policija pokrenula je kazneni postupak protiv trojice optuženih. Deportirali su ih u Češku sljedećeg dana, stoji u policijskom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • patron 01.08.2021.

    na Markovom trgu je puno laznih hrvata. molim policiju da njih deportira sto prije.

  • skija 31.07.2021.

    Deportirali su ih u Češku sljedećeg dana, stoji u policijskom priopćenju.Kak to,jesu česi ili Srbi🧐🧐

Komentiraj...
Vidi sve komentare