To je to što me zanima!

Srbi zvali Croatia Airlines da se pridruži tvrtki Jat

U CA nisu zainteresirani za udruženje sa srpskom aviokompanijom jer su se već povezali sa Star Allianceom, najvećim zrakoplovnim savezom...
Vidi originalni članak

Nakon što su u zajedničku firmu ušle željeznice Srbije, Hrvatske i Slovenije, u Srbiji su došli na ideju da se u slično udruženje uključe i aviokompanije tih država. Pozvali su aviokompanije zemalja bivše Jugoslavije da se pridruže Jatu i Montenegro Airlinesu. U Croatia Airlinesu nisu zainteresirani za takvo udruženje jer su se povezali sa Star Allianceom, najvećim zrakoplovnim savezom, piše Večernji list. Motiv okupljanja aviokompanija iz država bivše Jugoslavije je bolje poslovanje tj. smanjivanje troškova. Tvrtku Croatia Airlines vodstvo želi izvući iz minusa nakon čega će je eventualno prodati. Najavili su i kako će smanjiti flotu te broj zaposlenih. Vlada još nije donijela odluku o privatizaciji Croatia Airlinesa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zg_t 07.09.2010.

    Rombie,ha ha,slažem se,ima jedna naša stjuardesa plava debeljuškasta,jebote što je ta arogantna i bezobrazna.Svaki put me šokira svojim ponašanjem.Izgleda da joj je pun k..... C.A.Ta prva nek dobije otkaz kad budu otpuštali.

  • stari mudrac 07.09.2010.

    u nikakve asocijacije ! onda se ne može krasti !!!!!!!

  • be yourself 07.09.2010.

    Šta CA još uvijek vozi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare