To je to što me zanima!

Srbija: Ubio bebu koju je napravio vlastitoj sestri?

Muškarac (34) pomogao je sestri (21) pri porodu. Čim je ona rodila, brat je ugušio novorođenče kako se ne bi saznalo da je on otac tog djeteta
Vidi originalni članak

Tek rođenog sinčića svoje sestre (21) u srpskoj općini Inđija zadavio je njezin brat. Srpski Alo javlja kako je brat (34) pomogao sestri pri porodu, a potom ubio bebu jer nije želio da se sazna da je to njegovo dijete. No, odmah nakon proda djevojci se zakompliciralo stanje pa ju je brat morao odvesti u lokalni dom zdravlja. Tamo su je pregledali liječnici, koji su pozvali policiju čim su utvrdili da je žena rodila jer je brat cijelo vrijeme tvrdio da ne zna da li je ona rodila i što je s bebom. Policija je privela muškarca, koji je u postaji izjavio da je njegova sestra rodila mrtvo dijete pa ga je on pokopao kod kuće jer je smatrao da to nije kažnjivo. Njihovi susjedi kažu kako ni nisu primijetili da je djevojka trudna jer joj se trbuh uopće nije isticao.
- Oni su čudna obitelji. Povučeni su i ne komuniciraju sa susjedima. Djevojka je živjela s roditeljima u jednoj, a brat u drugoj kući. Strašno je ovo što se dogodilo jadnom djetetu. Strašan je to zločin - kaže jedan od mještana, koji je želio ostati anoniman. Tijelo bebe prevezli su na obdukciju. Vještak je policiji poslao izvješće u kojem stoji kako je beba rođena živa te da je odmah poslije poroda ugušena što pokazuju i otisci na tijelu. U sljedećih nekoliko dana napravit će se i DNK analiza kako bi utvrdili je li muškarac uistinu otac bebe koju je rodila njegova sestra.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pero perić_1 01.03.2010.

    a ja mislila da toga ima samo na filmovima, kako netko može ubit novorođenče i to još vlastito????????????????????????

  • plavuša13 01.03.2010.

    SunTzu---jadno je i siroto to dijete sto je upce zaceto i jos jadnije i sirotije kako je zaceto i odkoga rodeno!!!!Zato je to dijete jadno i siroto!!!Nista nije krivo a istog trena kad je stvoreno najgore ga snaslo!!!

  • andjeo_s_greskom_ 01.03.2010.

    Ma ja u ovo ne vjerujem, prebolesno je da bi bilo istinito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare