To je to što me zanima!

Srbina zaustavili kod Slunja: U kombi je nagurao 23 migranta!

Državljanina Srbije (60) sumnjiče da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u nehumanim uvjetima, u kombi vozilu prevozio 23 strana državljana
Vidi originalni članak

Državljanin Srbije (60) u kombi vozilu švedskih registracijskih oznaka prevozio je 23 migranta, utvrdila je policija nakon što su ga u ponedjeljak zaustavila na području Slunja.  

- Policijski službenici zaustavili su kombi vozilo švedskih registarskih oznaka kojim je upravljao 60-godišnji državljanin Srbije. Provedenim kriminalističkim istraživanjem 60-godišnjaka se sumnjiči da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u nehumanim uvjetima, u kombi vozilu prevozio 23 strana državljana, u namjeri da im omogući da ilegalno izađu s teritorija Republike Hrvatske i uđu na teritorij druge države članice Europske unije – javlja PU karlovačka.

TROJICA SU U BIJEGU Policajac zapucao na granici: Napao ga je migrant iz Irana

Dodaju da je osumnjičeni zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma predan pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, te će uz kaznenu prijavu biti predan na nadležno državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Srećko 07.06.2018.

    Ša je tu čudno ? Prevozio migrante, da, za dobru lovu, ako uspije dobije dobre novce. Mora dati na granicama da ga puste, ali nije imao sreće u Slunju, mladi policajci, vjerovatno, nisu se usudili uzeti lovu da ga puste. Ja tu ne vidim nikakova zlodjela, da pače čovjek radi svoj posao.

  • šikić 06.06.2018.

    meni je ovo pretjerivanje u izvješčima smiješno,vozio 23 osobe u neh..uvjetima.u taj kombi stane još 20 ljudi.kad su nas mobilizirali 9.11.91. i odfurali u karlovac u kamionu tam nas je bilo bar 50 i niko se nije bunio,a za ove trebaju valjda fotelje.

  • jo2hn8ny 06.06.2018.

    Ako je cijena po osobi 3000 eura onda bi i kazna za švercere trebala biti ista. Koliko ih šverca puta 3000 eura i osobno vjerujem da više ne bi bilo švercanja ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare