To je to što me zanima!

'Srce mi je puklo': Tijekom noći zapalili odjeću za siromašne

Moja je dužnost i obveza je da vas obavijestim da ja se više ne mogu boriti. Srce mi je puklo - ostavila je kratku poruku na Facebook profilu inicijatorica ove akcije, a uz poruku je ostavila nekoliko fotografija požara
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

'Otvoreni ormar' mjesto je u Zagrebu na kojem građani ostavljaju odjeću za potrebite koji mogu doći i uzeti što im treba. To je 'ormar' na otvorenom, u Martićevoj ulici, a tijekom noći netko ga je zapalio. 

- Ja sam rođena i Gradu Zagrebu. Cijeli život pomažem onima kome treba. Evo ljudi, ovo su napravili ljudi kome je "ormar" smetao. Moja je dužnost i obveza je da vas obavijestim da ja se više ne mogu boriti. Srce mi je puklo - ostavila je kratku poruku na Facebook profilu inicijatorica ove akcije, a uz poruku je ostavila nekoliko fotografija požara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otvoreni ormar poreknut je prije 10 mjeseci. U svakom trenutku građani su mogli donijeti odjeću ili je uzeti - kazale su naše sugovornice s Portala dobrote koje su došle pomoći organizatorici.

- Policija i vatrogasci odradili su svoj posao - rekle su i dodale kako je organizatorici 'Otvorenog ormara' naloženo da sada počisti nered na požarištu, a one će joj u tome pomoći, kažu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • broj123 28.03.2019.

    Takve komade odjeće na Jakuševcu prodaju po 20 kuna a ovdje badava, konkurencija sigurno...

  • zeljkic 28.03.2019.

    čovjek je čovjeku postao vuk, sami ćemo se između sebe proždrt...

  • gilera511 28.03.2019.

    Dno dna, ako nećeš ostaviti ništa, nemoj, ne moraš. Ako te smeta okreni glavu tih par koraka dok ti se ne makne iz vidokruga. Nemoj uništavati ono što nekome pomaže!!! Onom tko je ovo napravio od srca želim da mu zatreba upravo to što je uništio 😠😠

Komentiraj...
Vidi sve komentare