To je to što me zanima!

Srećko Sladoljev ima koronu, zaražena je i cijela obitelj

Moram vam se pohvaliti, konačno mi je uspjelo zaraziti se koronom, pročitao je jedan prosvjednik preko razglasa dio njegovog pisma, nakon čega su okupljeni počeli pljeskati
Vidi originalni članak

Srećko Sladoljev, bivši šef Imunološkog zavoda i jedan od najpoznatijih protivnika cijepljenja u Hrvatskoj koji je sudjelovao na nekim od prosvjeda u zadnje vrijeme protiv mjera i covid potvrda, zaražen je korona virusom. 

Ta je vijest objavljena na današnjem prosvjedu protiv covid potvrda u Zagrebu. Prosvjednici su pročitali pismo Sladovljeva u kojem im je napisao da ne može biti s njima jer je zaražen.

- S vama sam u vjeri. Moram vam se pohvaliti, konačno mi je uspjelo zaraziti se koronom - pročitao je jedan prosvjednik preko razglasa nakon čega su okupljeni počeli pljeskati.

"Morao sam se suočiti sa apokalipsom da mi ne prigovaraju "nisi imao, ne znaš". U 24 sata zarazili smo se svi u obitelji - također je napisao u pismu.

Idi na 24sata

Komentari 299

  • hvala bogu što sam ateist 16.11.2021.

    Jeli ovo spada u kategoriju dobrih ili loših vijesti ????

  • user_454898 16.11.2021.

    Krrpajjjj

  • Cernikus 16.11.2021.

    Kod mene isto cijela obitelj ali u roku od tjedan dana. Obzirom da smo svi maksimalno pomagali supruzi koju je jako zgrabilo bile su vrlo male šanse da se ne proširi na ostale članove. S time da preostali članovi nisu imali loš imunitet uvažavajući činjenicu da zadnjih 7,8 god. nisu nikad imali ni povišenu temperaturu. Jedino ostaje misterij kako se prvi član zarazio obzirom da smo se maksimalno čuvali i imali minimum socijalnih kontakata?

Komentiraj...
Vidi sve komentare