To je to što me zanima!

'Sredio' dr. Rubala: Prvi na listi Ljube Jurčića je lažni invalid?

Lazar Grujić je mirovinu od 6190 kn dobio, kako piše u dokumentaciji s potpisom Drage Rubala, zbog depresije, problema sa cirkulacijom, kralježnicom i kukovima
Vidi originalni članak

Lazaru Grujiću, prvom čovjeku na listi Ljube Jurčića u 7. izbornoj jedinici, mirovinu je 1993. potpisao Drago Rubala. Grujić je mirovinu od 6190 kuna dobio, kako piše u dokumentaciji, zbog depresije, problema sa cirkulacijom, kralježnicom i kukovima. Doktor Rubala, koji je u pritvoru zbog namještanja invalidskih mirovina, proglasio ga je 100-postotnim invalidom, piše Jutarnji list. S osnove tjelesnog oštećenja Grujiću su utvrdili 70 posto. 

- Nisam kupio mirovinu. Dragu Rubalu nikada nisam upoznao, s njim nikada nisam razgovarao - rekao je Grujić. 

Ljubo Jurčić rekao je kako ne može komentirati invalidsku mirovinu predsjednika Stranke umirovljenika jer o tome ništa ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Ja sam sam 20.11.2011.

    ti bokca!6200 mirovine.pa stvarno mislim...........u kujcu smo

  • Vladimir Filipović 20.11.2011.

    I umirovljenike su uspjeli razjediniti u nekoliko jalovih umirovljeničkih udruga, gdje su se uhlebili neki pojedinci koji su nesposobni i nezainteresirani da se izbore za ustavom zagarantirana prava pravih umirovljenika. Ali su zato ti isti pojedinci debelo profitirali, dok penzioneri žive sve gore i gore!

  • kormilar 19.11.2011.

    Stvari funkcioniraju same od sebe. Najpošteniji i najiskreniji je bio onaj političar, koji je rekao da glasamo za njega, jer njemu će biti bolje, a nama će biti isto, jer ništa nećemo izgubiti, ali ni dobiti! Toliko o političarima i njihovim obećanjima. Treba se pouzdati u se i svoje kljuse. A sad ljudi glasajte za koga želite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare