To je to što me zanima!

Sretan im 4. rođendan! 2 para jednojajčanih blizanaca slave

Sreća: Četvorke iz Velike Gorice razveselile su se tortama, brojnim darovima i slatkišima na proslavi. Prije šest godina velika obitelj za Vrbetiće je bila samo želja
Vidi originalni članak

Snovi o velikoj obitelji prije šest godina za Zvjezdanu i Damira Vrbetić iz Velike Gorice bili su samo daleka i nedostižna želja.

Zahvaljujući umjetnoj oplodnji prije četiri godine dobili su dva para jednojajčanih blizanaca. Vesela četvorka Lovro, Filip, Ema i Lana u utorak je proslavila četvrti rođendan. Curice su se najviše veselile torti u obliku barbike, a dečki u obliku lopte. Iako su identični, blizanci se karakterno itekako razlikuju. Lana i Ema obožavaju vrtić, koji će grad Velika Gorica financirati sve do školovanja. Ema svaki dan dolazi doma s novom pjesmicom kojom uveseljava ukućane, a Filip i Lovro najviše se vole igrati lovice i trampolin. Ipak, svi se slažu u izboru omiljenog crtića. 

'Mislila sam da ćemo imati dvoje djece, ali ovo ne bi mijenjala'

Četvorke je posjetio i velikogorički dogradonačelnik Ervin Kolarec te je djecu razveselio slatkišima i igračkama, a roditeljima je u ime grada dao 4000 kuna.

- Mislila sam da ćemo imati dvoje djece, ali ovo ne bi mijenjala ni za što na svijetu. Oni su moja sreća i toliko ljubavi ima u našoj kući da svi problemi koji se nađu na putu padaju u drugi plan kad vidim njihova nasmijana lica - rekla je majka koja je jedva susprezala suze od sreće.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • LaraBarišić 23.01.2013.

    ajme ovo je prekrasno!! :) dječica su savršena :)

  • bopozopo 23.01.2013.

    Draga djeco, Bog Vam daj zdrav, sretan i veseo život .

  • fidron 23.01.2013.

    Istina, ne nasjedajte na brze zarade, to jednostavno ne postoji. Nek se reklamira ali ljudi pamet u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare