To je to što me zanima!

Sretnica: Auto pao sa šestog kata, vozačicu su izvukli živu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prilikom pada s parkirališta na šestom katu u Melbourneu automobil se odbijao do zgrada. Oko 20 minuta trebalo je bolničarima da ženu izvuku iz smrskane olupine
Vidi originalni članak

Šokirali smo se vidjevši u smrskanom automobilu ženu. Nevjerojatno je što je preživjela takav pad, priča bolničar Matthew Riddle. Vozačica je iz zasad nepoznatog razloga automobilom sletjela sa šestog kata parkirališta u Melbourneu. Sa visine od oko 30 metara auto je pao na ulicu. Staklo se razletjelo na sve strane, a žena je ostala zarobljena u olupini. Prilikom pada se automobil, kao u akcijskim filmovima, odbijao od susjedne dvije zgrade. Automobil je pao na bok suvozačeve strane. Ozlijeđenu ženu prevezli su u bolnicu gdje su joj previli porezotine koje je zadobila u padu. 

Riddle je za Adelaide Now izjavio kako im je trebalo oko 20 minuta do dođu do ozlijeđene vozačice jer je auto bio totalno uništen. Iz policije kažu kako se šteta na autu neće moći sanirati te da će im trebati dani da ga izvuku van pošto je zaglavljen između dvije zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • tuning 05.04.2011.

    ahahha najace....

  • Hercegovac_1 04.04.2011.

    sama si je kriva.. zena u ta doba mora bit kod kuce i pravit rucak ...

  • durango11 04.04.2011.

    tak ti je to kad hoces precicom :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare