To je to što me zanima!

Srpska vojska oborila je dron, letio je iznad vojarne u Raški

Srpski mediji javljaju da je Vojska Srbije oborila dron koji je letio iznad vojarne u Raški. Vojska se oglasila priopćenjem u kojem stoji da su dron oborili primjenom mjera elektronskog ometanja
Vidi originalni članak

Vojska Srbije je nešto poslije 17 sati oborila dron iznad vojarne u Raški, javlja Blic. Prethodno je bilo uočeno promatranje i izviđanje vojarne pa je vojska u skladu s naređenjem vrhovnog narednika oborila dron. 

Obaranje drona potvrdila je i Vojska Srbije u priopćenju. Navode kako su u popodnevnim satima, nakon otkrivanja i praćenja, "neutralizirala komercijalni dron koji se kretao iz pravca Kopaonika ka Raški". 

SRPSKI MINISTAR NAJAVIO Srbija ponovno uvodi vojni rok: 'Rezervisti će dobiti puške, imat će prednost pri upisu u vrtiće...'

- Dron je oboren primjenom mjera elektronskog ometanja, u neposrednoj blizini vojnih objekata u garnizonu Raška. Vojska Srbije će i dalje, u skladu s naredbama predsjednika, obarati sve bespilotne letjelice koje se nađu u zoni zabrane leta i u blizini vojnih objekata - navodi se u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 03.11.2022.

    Da li je opet nosio zastavu ili? Šalu na stranu, da su ih ameri ili bilo tko iz NATO pakta htjeli snimiti, to mogu učiniti bez da braća srbi znaju.

  • Selo_malo 03.11.2022.

    A mi nismo uspjeli detektirati i na vrijeme oboriti drončinu duljine 15 m i težine par stotina kila, nego smo dozvolili da se sruši u centru Zagreba, kada je ostao bez goriva. A mogao je u sebi svašta nositi.

  • Marko A 02.11.2022.

    Nije to bio dron to je bila neka ptica

Komentiraj...
Vidi sve komentare