To je to što me zanima!

Srpski dobrovoljci na Krimu: 'Slaveni moraju biti zajedno'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Došao sam sa svojom braćom četnicima kako bih dao potporu ruskom narodu na Krimu, rekao je Milutin Mališić, jedan od petorice Srba koji su stigli na Krim
Vidi originalni članak

Petorica dobrovoljaca iz Srbije su se pridružili proruskim obrambenim snagama kako bi pomogli kontrolirati ceste prema Sevastopolju na Krimu. U Reutersovoj video reportaži o petorici vidi se kako nose obilježja četničkog pokreta. 

- Došao sam sa svojom braćom četnicima kako bih dao potporu ruskom narodu na Krimu - rekao je Milutin Mališić, jedan od petorice, te dodao kako su slavenski narodi slabi ako se ne drže zajedno i onda to odgovara Americi i katoličkoj Europi.

Kusturica napao Hillary Clinton

Filmski redatelj Emir Kusturica je u svom tekstu za politiku napao Hillary Clinton jer je Vladimira Putina usporedila s Hitlerom. 

- Nazvati Putina fašistom zbog intervencije u Ukrajini, a pri tome biti jedan od kreatora ratova u Rumunjskoj, Iraku, na Kosovu i Metohiji, u Afganistanu, Libiji, Osetiji, nije beznačajna stvar. Nema veze što su oni koje optužuješ izgubili 20 milijuna ljudi protiv Hitlera. Onda lijepo nazoveš baštinika te tradicije Hitlerom, a stvarnog fašista amnestiraš od krivice. Istina nije cool, ali što ćemo, i ako pristanemo na to, kako ćemo reagirati ako se uskoro pojavi teza, recimo, da je majmun nastao od čovjeka. Kako sada stvari stoje, nije nemoguće ni da se to dogodi - napisao je Kusturica. 

Idi na 24sata

Komentari 563

  • Maldinator 10.03.2014.

    znači ruski gube ovaj rat. svi znamo da su četnici najveći luzeri i kukavice.

  • ludom 09.03.2014.

    Opet su bezobzirno uletili u tuđu zemlju. Ista stvar kao i u Hrvatskoj 91. godine. A poslije će (po svom srpskom običaju) sve nijekati. Neće o ničemu imati pojma. A, nas u Hrvatskoj nazivaju ustašama, ekstremistima i ne znam kako sve još. Sada, kada bih želio napisati istinu o tim likovima, uredništvo bi me po "zakonu" kaznilo zbog, kako su to lijepo uredili "nacionalne netrepljivosti". Ti, srbi, otvoreno pred čitavim svijetom nose četnička obilježja. A vjerujem da im netko da oružje u te njihove četničke ruke, zapucali bi, bez da trepnu okom.

  • Kalea 09.03.2014.

    hahahahaha......a ljubi ga majka bradatoga.....hahahaha...nema veze sine što nemaš škole a imaš buhe, jednog dana kad odrasteš bit ćeš četnik.......hahahahahaha......kakav bistar pogled ima u pm hahahahahahaha.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare