To je to što me zanima!

Srpski Kurir objavio da postoji cenzura i pozvao sve na otpor

Vlasnik novina Aleksandar Rodić objavio je u Kuriru pismo. U njemu tvrdi da mnogi mediji iznose laži o Kuriru i njemu osobno te da u Srbiji postoji strašna cenzura
Vidi originalni članak

Njemački mediji raspisali su se o napadima na slobodno novinarstvo u Srbiji. Zainteresirao ih je slučaj dnevnih novina Kurir koji je objavio pismo vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pod nazivom "Srbija izvini".

Tako njemačka informativna agencija (Deutsche Presse-Agentur) piše da je vodeći srpski dnevni list objavio da postoji cenzura u medijima i da poziva na otpor. Ističu da je Aleksandru Rodiću dozlogrdilo.  U svom pismu Rodić je napisao kako vlast zastrašuje novinare i njihove obitelji te kako se uljepšava stvarnost . I  kako Informer i TV Pink vode prljavu kampanju protiv njega.

- Svi vi znate da napadi i sve objave koje ovih dana izlaze protiv mene imaju samo jedan cilj: da zašutim i prilagodim se sistemu. Mediji su postali dio vlasti, nisu slobodni, izloženi su velikim pritiscima pa su, morali sudjelovati u kampanji premijera Aleksandra Vučića, 80 posto medija po nalogu krije svaku kritiku vlasti te iznose da je ekonomski i socijalni život tijekom krize zdrav - stoji u Rodićevom pismu.

Jedan njemački list ističe da su  Informer i  TV Pink, oboje vatreni branitelji aktualne vlasti, objavili adresu na kojoj stanuje Aleksandar Rodić te da sve ukazuje da je vlada Aleksandra Vučića nedodirljiva, što je očigledno i  po naslovima i fotografijama u novinama kao i po dužini njegovog televizijskog nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 295

  • croaticum 09.11.2015.

    Nemojmo sve uzeti na noz sto dolazi sa iistoka, jest da su nam puno zla nanijeli, ali evo i jedne dobre vijesti. Ocito su hrabriji da neke stvari nazovu pravim imenom....gospodine Radman i ili HND, sta VI MISLITE O OVOM PROBLEMU?... 24 sata i vama isto pitanje!!!

  • varešak 09.11.2015.

    Otkrio je toplu vodu,a gdje to nema cenzure ?

  • rvat i katolik od stoljeca sedmog 09.11.2015.

    na kuriru mi par puta nisu pustili komentare jer im ne odgovara istina.neka krenu od sebe i njihove cenzure.zivimo u demokraciji i svatko ima pravo na misljenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare