To je to što me zanima!

Srpski mediji: Vučić daje ostavku, raspisuje izbore i kandidira se za novu funkciju?

Politička situacija u Srbiji se usijala nakon nedavne sjednice parlamenta Srbije o stanju s Kosovom
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić navodno će podnijeti ostavku, sazvati nove izbore te se kandidirati za premijera, piše srpski Blic, pozivajući se na neslužbene izvore iz vrha Vučićeve Srpske napredne stranke.

GOVORIO I O 'POVIJESNIM KORIJENIMA' Peskov: Shvaćamo da je Srbija pod pritiskom Zapada. Moskva cijeni Vučićevo stajalište...

Do saznanja su došli nakon oštrog govora lidera stranke i predsjednika Vučića na sjednici vrha SNS-a te da bi se izbori mogli održati u rujnu. Pišu da bi se izbori mogli održati u rujnu.

NA POSEBNOJ SJEDNICI SKUPŠTINE Vučić: Plan EU-a za Kosovo je neformalni dokument. Predaja nije opcija, treba sačuvati mir

- Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam stranački i privatni interesi vode državu. Spreman sam da ići na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenama- poručio je navodno Vučić na toj sjednici. 

Politička situacija u Srbiji se usijala nakon nedavne sjednice parlamenta Srbije o stanju s Kosovom. Vučić je tada navodno stranačkim kolegama rekao da je SNS bio usamljen u obrani državnih interesa te tvrdio da je uz sebe imao narod. 

'KOLIKO ĆEMO IZDRŽATI' Vučić najavio: Beograd će možda morati uvesti sankcije Rusiji! Nisam oduševljen time..

Vučić je, kako piše Blic, također rekao da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi se bogatili na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad se god trebalo boriti za državu i narod, prvi su okretali leđa". Obraćanje je završio riječima: "Pobijedit će Srbija."

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Heroj Oluje 07.02.2023.

    Srpske laži i manipulacije no tko god da ga zamjeni nek ne misli da će svojom "kamuflažom " ući u EU !! Hrvati će biti ustrajni i pametni da shvate što su srpske igre !

  • Bepo Stipin 07.02.2023.

    Ako Europa opet popuši ovu dmrdsku foru sa odugovlačenjem, onda su, a jesu 100% idioti i debili.Molim lijepo pošto su šipci prihvatili a ova 💩 nisu, trenutno obustaviti sve investicije,pomoći iz pristupnih fondova itd dok im nova vlada bude izabrana,a ako to potraje duže započeti povlačiti investicije i z Svrbije!Smrdska računica je, odugovlačiti dok se ne riješi rat u Ukrajini, a onda odabrati stranu.Btw to je i sam jednom prilikom rekao!

  • baba strumpf 07.02.2023.

    Idi idi i ne vraćaj se više

Komentiraj...
Vidi sve komentare