To je to što me zanima!

Srpski ministar predložio da se sruši škola u kojoj je počinjen masakr, želi spomen-park

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Učionicu su zapečatili te u njoj neće više biti nastave, a ministar gospodarstva Rade Basta želi da se sadašnja škola sruši, a da se nova škola napravi negdje u okolini
Vidi originalni članak

Srpski ministar gospodarstva Rade Basta je predložio da se sruši beogradska osnovna škola u kojoj je prošlog tjedna počinjen masakr

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pozivam na jedinstvo vlasti i opozicije da se na mjestu škole napravi spomen-park za nastradalu djecu kako bi ostalo vječno sjećanje na njih. Da se sadašnja škola sruši, a da se nova škola napravi negdje u okolini - napisao je Basta na Instagramu.

Učionicu su zapečatili te u njoj neće više biti nastave. 

Basta je uz navedeni prijedlog objavio i vijest RTS-a u kojoj članica Savjeta roditelja Milena Vasić govori kako se djeca žele vratiti u školu, ali ne na tom mjestu. 

Podsjetimo, prošle srijede je 13-godišnji dječak u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio osmero djece i zaštitara te ranio još šestero djece i profesoricu povijesti.

KAŽE DA ON BRANI DEMOKRACIJU... Vučić najavio 'najveći skup u povijesti Srbije': Protivnici žele nasilno na vlast! Oni žele kaos!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Jopazg 10.05.2023.

    Kako bi rekao Enes iz l.z.n. Sve za stranku!

  • burek. 10.05.2023.

    A gdje će djeca ići dok se to gradi?

  • sinjskidišpetpk 10.05.2023.

    a gle,ako imaju lovu za izgradit novu onda ok,al sumnjam da imaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare