To je to što me zanima!

Srpski ministar Stefanović: Oluja nije prigoda za slavlje

Predsjednik Koalicije udruženja izbjeglica, Miodrag Linta rekao je kako je zatražio od međunarodne zajednice (EU i SAD-a) da se Hrvatima zabrani obilježavanje Oluje
Vidi originalni članak

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je u ponedjeljak da godišnjica akcije Oluje nije prigoda za slavlje.

- Ne želimo gledati u tuđe dvorište, ali smatramo kako ovo nije prigoda da netko slavi progon svojih građana. Ne želimo dijeliti lekcije, ali ovo je prilika da se uputi ta poruka - rekao je Stefanović nakon parastosa za žrtve Oluje u beogradskoj Crkvi sv. Marka. Naglasio je da je dan kada se "obilježava godišnjica progona Srba iz Hrvatske težak i tužan". 

Predsjednik Koalicije udruženja izbjeglica, Miodrag Linta rekao je kako je zatražio od EU i SAD-a da se Hrvatskoj zabrani obilježavanje Oluje.

Idi na 24sata

Komentari 362

  • boskobuha 06.08.2014.

    tako je treba zabraniti proslavu jer je srbi ne slave trebaju biti proporcionalno zastupljeni na proslavi kao i na lokalnoj upravi hahahahahah

  • boskobuha 06.08.2014.

    da su srbi u RH bili pametni i oni bi slavili Oluju nisu trebali dizati ruku na svoju lijepu domovinu

  • Miočić Rtina 06.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare