To je to što me zanima!

Srpski pjevač nakon nastupa izbo dvojicu muškaraca: Napao i policajca, htio pobjeći iz bolnice

Nakon napada je srpski pjevač prevezen na pregled u Klinički centar Kragujevac i tamo također izazvao incident. Pokušao je pobjeći iz bolnice pri je bijegu napao jednog policijskog službenika koji ga je uspio spriječiti u toj namjeri.
Vidi originalni članak

Ispred kluba 'Regent' u Kragujevcu, Srbiji se dogodio krvavi obračun. Naime, kako piše Nova.rs podivljali srpski pjevač Miloš Stevanović (39) nožem je u nedjelju pola sata nakon ponoći izbo dvojicu muškaraca. U medijima su se pojavile informacije da je došlo do sukoba unutar benda, no čini se da je Stevanović ipak napao goste.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema informacijama tužiteljstva, nije još razjašnjeno što je navelo Stevanovića na takav grozan čin, te se istražuje motiv napada.

PREGOVORI STOJE Nove napetosti između Beograda i Prištine zbog želje Kosova da uđe u Vijeće Europe

Ne zna se još uvijek jesu li se napadnuti muškarci znali sa Stevanovićem od ranije ili se pak radi o sukobu od ranije. Prema saznanjima portala Nova.rs, ozlijeđeni muškarci su bili vidno alkoholizirani i provocirali su pjevača. Kada je Stevanović nakon nastupa nosio opremu u vozilo, iz automobila je izvadio nož i nanio teške tjelesne ozljede muškarcima starosti 39 i 22 godina. 

KOD NOVOG SADA Teška nesreća u Srbiji: U sudaru poginuo Hrvat, ozlijeđene dvije žene, u bolnici je i dvoje djece

Nakon napada je srpski pjevač prevezen na pregled u Klinički centar Kragujevac i tamo također izazvao incident. Pokušao pobjeći iz bolnice, a pri je bijegu napao jednog policijskog službenika koji ga je uspio spriječiti u toj namjeri.

Prema informacijama srpskih medija, napadnuti gosti imaju ubodne rane i posjekotine u predjelu grudi, trbuha, ruku i nogu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • debelahladovina 16.05.2022.

    Jel ovaj pevao i na sevkinom rodjendanu?!

  • Dalmatinac sam 16.05.2022.

    Sad ce malo svirati klavir.

  • Vodenjak 80 16.05.2022.

    Opet o njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare