To je to što me zanima!

Srpski političar misli da doktori ekonomije otvaraju ordinacije

Nakon što je Marković nabrojao što je napravio za Jagodinu, sugovornicu je pitao je li ona otvorila ordinaciju, na što ga je pitala zna li on da postoje doktori ekonomije
Vidi originalni članak

Dragan Marković Palma, predsjednik Jedinstvene Srbije, u emisiji 'Odluka 2012', na televiziji B92, šokirao je javnost kada je pokazao da ne zna neke osnovne informacije.

Naime, tijekom cijele emisije Marković i Jorgovanka Tabaković iz Srpske napredne stranke su raspravljali, a u određenim trenucima su se i vrijeđali. Vrhunac se dogodio kada je Marković počeo nabrajati što je napravio za Jagodinu, javlja Blic

- Ja sam u Jagodini napravio šest škola, 30 domova kulture, 50 sportskih terena, za razliku od vas koji niste napravili ni jednu trafiku, rekao joj je. 

- Ne pravim trafike, čovječe, ja sam doktor ekonomije, odgovorila mu je Tabaković.

Nakon toga uslijedilo je pitanje koje je šokiralo njegovu sugovornicu. 

- Jeste li napravili neku ordinaciju, pitao je Marković.

- Vi ne znate da postoje i doktori ekonomije, dogovorila mu je.


Idi na 24sata

Komentari 25

  • zvzmir 21.03.2012.

    srbi dominišu u izjavama

  • tiho1964 21.03.2012.

    ovaj je isti kao i onaj baba - žaba

  • napaljeni brico 21.03.2012.

    Čini mi se da je komentatorica Girica bila u pravu (u članku o gen. Agotiću), vezano na dopuštanje i objavljivanje uvredljivih komentara od strane nacionalistički zadojenih pojedinaca, ali ja bih nadodao i besmislenih vijesti iz srbije...uopće više ne kužim koncepciju slaganja vaših vijesti...onda stavite link na Kurir i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare