To je to što me zanima!

Srpski političar: 'Pretukao sam suprugu. Ona je divna, ja sam kriv za sve i ne želim se kriti'

Istina je, potukli smo se! Idem se prijaviti sad! Ne želim se kriti ako me je već prijavila, a ako nije, sam ću, kazao je za srpske medije Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno demokratske partije
Vidi originalni članak

Neću se kriti, sam ću se prijaviti! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka... Ja sam za sve kriv, kazao je za Blic.rs Čedomir Jovanović, inače predsjednik Liberalno demokratske partije, nakon što je u javnost dospjela vijest da je pretukao svoju suprugu Jelenu. 

Blic.rs je također izvijestio da su ga njihovi novinari nazvali dok je bio na putu prema policiji.

- Istina je, potukli smo se! Idem se prijaviti sad! Ne želim se kriti ako me je već prijavila, a ako nije, sam ću - kazao im je pa dodao kako ne zna gdje se trenutno nalazi.

- Ne znam gdje sam! Otišao sam od kuće! Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka... Ja sam za sve kriv... - rekao je Jovanović za lokalne medije, no nije htio otkriti zbog čega se posvađao sa suprugom.

- Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Što drugo da kažem - rekao je Jovanović.

Kako je ranije objavljeno, policiji je u srijedu ujutro oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u obitelji u Novom Beogradu, a policijski službenici reagirali su na osnovu prijave o tuči Jovanovića i njegove supruge Jelene. No, prije nego li je Jovanović potvrdio navode, kućna pomoćnica negirala je da je bilo sukoba i obiteljskog nasilja. 

Kako je Blic objavio, policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u obitelji u Novom Beogradu. Policija je reagirala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge s kojom ima četvero djece.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Joza Prezaduzeni 13.10.2022.

    Em si ruzan Em si nasilan a jos se zoves Cedo.Pa nije ni cudo da dizes ruku na zenu smece jedno

  • Joza Prezaduzeni 13.10.2022.

    Mamin bokser .Ljubi ga majka

  • domačapuca 13.10.2022.

    ..srpska posla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare