To je to što me zanima!

'Srpskom premijeru Vučiću više su puta prijetili smrću'

Premijera Vučića osigurava Vojska Srbije, a ne MUP, ali to ne znači da smo manje zabrinuti i da manje radimo, kaže ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da su srpskom premijeru Aleksandru Vučiću ove godine u više navrata prijetili smrću.

- Bilo je pokušaja ugrožavanja ne samo njegovog života, već su neki kroz kampanju htjeli postići efekt da je dozvoljeno izreći bilo kakvu laž o premijeru, a da se on ne smije ni braniti - rekao je Stefanović za  Večernje novosti dodajući kako Uprava kriminalističke policije stalno prikuplja podatke o sigurnosti predsjednika srpske vlade. 

Prvi čovjek srpske policije kaže kako je prijateljski više puta upozoravao Vučića neka vodi računa o svojoj sigurnosti iako zna "da premijer ne voli osiguranje i ne želi prihvatiti veće mjere sigurnosti".

- Premijera Vučića osigurava Vojska Srbije, a ne MUP, ali to ne znači da smo manje zabrinuti i da manje radimo - rekao je ministar unutarnjih poslova i ocijenio kako uvijek postoji zabrinutost za sigurnost najznačajnijih dužnosnika, a u vezi navodnih prisluškivanja Vučića, poput onoga u beogradskom hotelu Crown plaza, Stefanović kaže da istragu vodi BIA, srpska sigurnosna agencija, ali očekuje da će izvješće dobiti i MUP.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • THF 27.12.2014.

    a sta ces sa tom rukom??? da ga poceses po j...ma :)

  • Sava_1 26.12.2014.

    Colonelo ti si pretio samo mami kad nije htela da ti podgrije mleko.

  • ZelenaHrvatska 26.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare