To je to što me zanima!

Srpsku producenticu na putu do Oscara pregazio automobil

Nesretna Beograđanka izašla je iz zgrade kada ju je udario automobil. Bojana je pješke krenula prema obližnjoj dvorani u kojoj su se dodjeljivale nagrade Oscar
Vidi originalni članak

Srpska producentica Bojana Uskoković (35) teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u Los Angelesu i liječnici se bore za njezin život. 

Nesretna Beograđanka izašla je iz zgrade kada ju je udario automobil. Bojana je pješke krenula prema obližnjoj dvorani Dolby Theatre u kojoj su se dodjeljivale nagrade Oscar.

'Protutnjao' zatvorenom ulicom

- Ona živi u neposrednoj blizini dvorane u kojoj se održava ceremonija, na samo stotinjak metara od tamo. Kako se i sama bavi TV produkcijom, zanimalo ju je kako sve izgleda. Ulica je već bila zatvorena, jer su radili posljednje pripreme prije događaja. Bojana je išla pješke kad je vozač automobila protutnjao zatvorenom ulicom i pokosio je - rekao je prijatelj ozlijeđene za Kurir. 

Majka i sestra su u Beogradu

- Bojana je u bolnici na Beverly Hillsu. U kritičnom je stanju i nisu dozvoljene posjete prijatelja, već samo rodbine. Nažalost, njena obitelj, majka i sestra, u Beogradu su, i u ovom trenutku nitko od nas ne može je vidjeti. Svi se molimo za nju i nadamo se da će izdržati i brzo se oporaviti. Ona ima srčanu manu i liječnici se još nisu odlučili za operaciju - kazao je prijatelj. 

Rekao je da Bojana radi na CBS-u, te u još nekoliko televizijskih kuća, uspješna je i kolege je obožavaju te su potreseni nesrećom.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • varešak 24.02.2015.

    Želim joj brz i uspješan oporavak.

  • Poison Ivy † 23.02.2015.

    Becti iz regiona?

  • Marija Magdalena 💓💓 23.02.2015.

    Prema vašem naslovu ispada da je žena mrtva a kad ono teže ozlijeđena,eh ti novinari ubiju čovjeka prije drugih

Komentiraj...
Vidi sve komentare