To je to što me zanima!

Srušio se vrtuljak u Posušju: Među devet ozlijeđenih i djeca

Ozlijeđeni su najprije zbrinuti u hitnoj pomoći u Posušju, nakon čega su  prebačeni u bolnicu u Mostaru. Prema bolničkim izvorima nitko nije zadobio ozljede opasne po život...
Vidi originalni članak

Devet osoba je ozlijeđeno, od čega dvoje djece u padu vrtuljka u četvrtak navečer nedaleko Posušja, objavili su iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije (ŽZH).

Iz nepoznatih razloga oko 23.30 sati srušio se vrtuljak na manifestaciji Ilijino brdo nedaleko Posušja. "Devet osoba je povrijeđeno u padu, od toga je dvoje djece", naveli su iz MUP-a ŽZH.

Ozlijeđeni su najprije zbrinuti u hitnoj pomoći u Posušju, nakon čega su  prebačeni u bolnicu u Mostaru, javlja portal Grude online.

Prema bolničkim izvorima nitko nije zadobio ozljede opasne po život. 

Policiji je taj događaj prijavljen oko ponoći, a Državno odvjetništvo Županije zapadnohercegovačke naložilo je provođenje istrage koja bi trebala utvrditi sve okolnosti nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vilim 22.07.2017.

    U jednom se trenutku navodno ukazala Velika Gospa i sva su se djeca nagnula na jednu stranu i tako srušila vrtuljak. Neki očevici koji su vidjeli Gospu tvrde da se grohoto smijala nakon što je vidjela srušeni vrtuljak !!..

  • sol 22.07.2017.

    Vec sam se stresao,

  • _l_ 21.07.2017.

    bolje da su ostali u zraku nego da su se srušili

Komentiraj...
Vidi sve komentare