To je to što me zanima!

Mještani Lovrana tvrde: Slična nesreća sa stabilizatorom kamiona je bila i dan ranije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svjedoci tvrde da se incident dogodio u ponedjeljak blizu autobusne stanice kod groblja u Lovranu, no nikoga u tom trenutku nije bilo na autobusnoj stanici
Vidi originalni članak

Tragedija u kojoj je poginula studentica, a ozlijeđene dvije kolegice, šokirala je Lovran. Naime, tri djevojke su se kretale po nogostupu naletjelo je teretno vozilo s kojeg se otkvačio stabilizator koji služi za stabilitet pri iskrcavanju i ukrcavanju tereta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stela Novaković (23) je poginula na mjestu događaja, jedna njezina kolegica je otpuštena na kućnu njegu, a druga je nakon obrade na odjelu Objedinjenog hitnog bolničkog prijema na Sušaku zadržana radi opservacije na bolničkom odjelu.

Mještani Lovrana ovakvu tragediju ne pamte, no neki su se od njih prisjetili još jedne teške prometne nesreće koja se na gotovo istom mjestu dogodila osamdesetih godina prošlog stoljeća, kada je u naletu vozila smrtno stradala pješakinja, piše Novi list.

DARUVAR ZAVIJEN U CRNO Detalji tragedije u Lovranu: Stela je položila ispit pa išla na kavu. S leđa ju je udario kamion

Sličan događaj sa stabilizatorom koji je pao s teretnog vozila samo dan ranije od jučerašnje velike tragedije već dogodio u Lovranu, na cesti blizu lovranskog groblja, ali na svu sreću bez ljudskih žrtava.

Očevici tvrde da se incident dogodio u ponedjeljak blizu autobusne stanice kod groblja u Lovranu, no nikoga u tom trenutku nije bilo na autobusnoj stanici.

TRAGEDIJA U LOVRANU Stručnjak o pumpama za beton: 'Sigurne su za korištenje, no svašta može poći po zlu...'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tutek! 31.01.2024.

    Sa istim kamionom ili nekim drugim?

  • zeljkozg 31.01.2024.

    Vozac je 100% no odgovoran, vozaceva duznost je provjeriti sto vozi, provjeriti da svaki dio radne mehanizacije stoji propisno i pravilno osiguran!Nemoguce je to da potporna noga na izvlacenje nema neki mehanicki osigurac, apsolutno nemoguce!Svaki pomicni dio mora imati osigurac!Ocito vozac nije provjerio nista, nije osigurao nista, i vjerovatno je jurio velikom brzinom na tom dijelu kad je uspio iscupati stup i pokositi troje ljudi i tek nakon 20 metara shvatiti sto se dogada!Da je isao nornalnom brzinom shvatio bi odma kod udarca u stup a vjerovatno i zid jer je po cesti bilo komada zida. Tako da vozaca treba kazniti kaznom kao za tesko ubojstvo! Za primjer ostalima da kad voze tesku mehanizaciju i radne strojeve sve osiguraju i provjere i voze dozvoljenom brzinom! 40 godina mu dosudit!A i vlasnika kazniti njegov je vozac a i stroj!

  • regma 31.01.2024.

    ako je to bilo i dan prije vozac poslovoda i vlasnik odmah robija

Komentiraj...
Vidi sve komentare