To je to što me zanima!

Stablo palo na ženu u Opatiji, vatrogasci morali piliti drvo

Stablo se srušilo na prostor između Zagrebačke banke i kioska pokraj autobusne stanice te "poklopilo" nesretnu ženu koja se u tom trenu nalazila na krivom mjestu u krivo vrijeme
Vidi originalni članak

Žena je ozlijeđena usljed posljedica olujne bure koja je danas zapuhala Kvarnerom i oko 18 sati srušila stablo u Parku Tomaševac u ulici Maršala Tita u samom centru Opatije.

Stablo se srušilo na prostor između Zagrebačke banke i kioska pokraj autobusne stanice te "poklopilo" nesretnu ženu koja se u tom trenu nalazila na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Neslužbeno doznajemo kako se radi o djelatnici navedene banke, čije su pozive u pomoć čuli prolaznici koji su odmah pohrlili u pomoć i kontaktirali interventne službe.

POGLEDAJTE VIDEO Snimka iz mjesta kod Kutine: 'Strašan vjetar odnio je krov!'

Na teren su odmah izašli vatrogasci JVP Opatija.

- Tri djelatnika na teren su stigla s jednim interventnim vozilom kada su među granjem uočili  osobu kako leži na tlu. Morali su ispiliti srušeno stablo kako bi mogli izvući unesrećenu ženu, koja je s hitnom službom prevezena u bolnicu - doznajemo od zapovjednika JVP Opatija.

Ozlijeđena žene bila je pri svijesti i prevezli su je na obradu u KBC Sušak.

Nakon obavljenog očevida bit će poznato više detalja nesreće.  

TOTALNI KAOS U HRVATSKOJ Prevrnuti šleperi, vjetar nosio krovove i aute, čupao je drva...

Uznemireni stanari navedenog parka, istaknuli su kako su u više navrata upozoravali nadležne na potrebu preventivne sjeće dotrajalih stabala oko parka.

Istaknuli su kako strahuju za svoju sigurnost i imovinu, budući da na tom mjestu, tvrde, postoji nekolicina stabala koji prijete rušenjem, osobito prilikom snažnih udara vjetra, kao što je to bio slučaj danas.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • najiram 10 06.02.2020.

    eto stablo paLO na ženu...vatrogasci joj ispilili dva metra drva za ogrijev kako bi mogli maknuti stablo...zar im nije bilo jednostavnije ispiliti stablo i nebi morali podizati cijelo stablo sa žene...

  • sony55 06.02.2020.

    Sreća da drveće nije zazelenilo, polomljenog drveća bilo bi puno više.

  • tinkywinky 06.02.2020.

    Eto,trebala je imati motornu pilu u ruci,umjesto mobitela!uspila bi ga sasjeci u letu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare