To je to što me zanima!

Stablo smrskalo auto u vožnji: Vozačicu spremaju za operaciju

Pri padu ogromnog stabla kestena u središtu Trnjana koje se zbog starosti slomilo pri korijenu, prednji kraj auta je skoro u potpunosti uništen, a vozačica je zadobila teške ozljede potkoljenice desne noge
Vidi originalni članak

Vozačica (43) koja je u utorak doživjela prometnu nesreću u središtu Trnjana, istočno od Slavonskog Broda nalazi se u Općoj bolnici Dr. Josip Benčević na odjelu kirurgije.

Pri padu ogromnog stabla kestena jučer oko 13.30 sati koje se zbog starosti slomilo pri korijenu oštećen je automobil, njegov prednji kraj je skoro u potpunosti uništen, a u toj nesreći teške ozljede potkoljenice desne noge zadobila je vozačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upravo sam pregledao snimke potkoljenice i pacijenticu pripremamo za operaciju koju ćemo obaviti danas u večernjim satima - rekao je dr. Boris Hrečkovski, spec.opće kirurgije, subspecijalista traumatologije, zamjenik ravnatelja slavonskobrodske bolnice.

VIDEO: VOZAČICA U BOLNICI Užas u Trnjanima: Stablo palo na auto u vožnji i smrskalo ga!

Mještani Trnjana kažu da nije nikakvo čudo što je vjetar srušio jedno od stabala pored prometne ceste, jer su ona dosta stara i dotrajala, a upitno je i to kada su posljednji puta pregledana.

Boje se da bi kod novih naleta vjetra ovakvih nesreća moglo biti još. 


 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 14.02.2019.

    kada su u Bjelovaru išli rušiti staru lipu onda su se našli pametnjakovići koji su se bunili kako se uništava zelenilo. kada su je radnici srušili ona je bila putpuno šuplja iznutra... znači bila je opasnost od tog drveta

  • marijana077 13.02.2019.

    Vi "muškarčine" prestanite pametovati!

  • krao_sam_1 13.02.2019.

    Ocel se kola moć popraviti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare