To je to što me zanima!

Staford mu se otrgnuo s lanca, napao pudlicu i ubio ju na ulici

Staford je bio u dvorištu u Turnju kraj Zadra. Ulicom je prošetala pudlica. Staford se odjednom otrgnuo s metalnog lanca, preskočio ogradu i ubio pudla na ulici
Vidi originalni članak

Staford je bio u dvorištu u Turnju kraj Zadra. Ulicom je prošetala pudlica. Staford se odjednom otrgnuo s metalnog lanca, preskočio ogradu i ubio pudla na ulici. Vlasnik (22) staforda dobio je prekršajni nalog i novčanu kaznu zbog držanja životinje bez nadzora. Muškarac (60) s Paga ostao je u subotu bez štenca breton španijela. Lopov ga je ukrao iz boksa, vjerojatno je znao da vrijedi 1000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • SanjaFoto 02.08.2014.

    Pa u naslovu sve jasno piše, Držao je psa na LANCU! Ja kojeg god psa znam da je na lancu on je agresivan,evo u selu ima jedan pekinezer na lancu,neopisivo je agresivan. Imam staforda,u kući je obožava ljude,ženske pse ali eto baš muške pse i ne. Sljedeći pas kojeg uzimam je il pitić ili staford,veće maze nećete nač! Lojalni su i pružit če vam ljubav kakvu vam niko nije pružio!

  • sekaaa27 02.08.2014.

    Ja vas ne kuzim opasni psi???!!! A sto je sa malim sebicnim psima koji su zivcani i lete ravno u oci?!!! I sama sam vlasnica Stafforda,i nikada,ali bas nikada nisam imala problema.Moji su psi ko djeca,pusteni u otvorenom dvoristu,maze velik,sve je do vlasnika.Amen!

  • zizi55 01.08.2014.

    Ovu pasminu treba iskorijeniti sa zemlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare