To je to što me zanima!

Staford Truljo u liftu je zaklao pekinezera Pekija

Staford Truljo napao je Pekija brzinom munje. Susjeda je vrištala i tukla Trulju, ali nije puštao. Popustio je dobivši udarac od vlasnika, ali kasno
Vidi originalni članak

Pekinezera Pekija u utorak je na trećem katu zgrade u Vrazovoj ulici u Slavonskom Brodu ubio krvoločni staford. Vlasnica pekinezera Ana Ćušković (47) krenula je oko 19 sati prošetati Pekija. Živi na prvom katu i ušla je u lift, ali je vjerojatno njezin susjed Ratko Solar (49) prije pozvao lift, tako da se žena sa psom našla na trećem katu.
– Krenuo sam s Truljom van. Čekali smo pred liftom. Vrata su se otvorila i iskočio je pekinezer, kojeg je Truljo brzinom munje zgrabio za vrat. Susjeda je vrisnula, počeo sam vući i tući Trulju, ali on nije puštao. Tek kad sam ga nogom udario, popustio je, ali bilo je kasno – ispričao nam je Ratko.
– Peki je bio star 12 godina, više sam ga nosila nego što je hodao. Nije imao povodac, a i da je, ne bih mu mogla pomoći. Staford ga je zgrabio i jadnik nije ni jauknuo, bio je gotov. Pobjegla sam iz lifta, sišla sam stubama kat niže i uletjela u neki stan vičući i plačući. Izgubila sam se – rekla je Ana. Pekija je pronašla u vrećici kraj susjedovih vrata. Kaže da Trulji nije mjesto u zgradi.
– Teško mi je, ali neka moj Peki bude opomena jer sljedeći put bi moglo nastradati nečije dijete – kaže Ana. Pozvala je policiju, koja je dostavila obavijest Županijskom veterinarskom inspektoratu. Oni bi Truljina vlasnika trebali procesuirati zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti životinja.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Determinator 31.03.2010.

    Ne pričajte gluposti!!! Ja sam imao labradora koji je bio takav da su ga djeca mogla jahat i maltretirati cijeli dan, ali je na većinu pasa agresivno reagirao pogotovo na susjedovog lajavog mješanca kokera i terijera. Imam mješanca koji mzi tog istog psa dok se sa svima drugima igra, a imam i kujicu retrivera koja je ludakao da je na struji. Susjed imačistokrvnog labradora koji je opasan sam za sebe i napada staforda od jednog i buldoga od drugog susjeda. Ja sam izbrijan na kratko, ne mlatim pse... trkeljate bezveze o pasminama.

  • CHUPACHABRA 31.03.2010.

    ahahhhahah,cuj gospodju ona vristala i usla u tudji stan.ti smrdljivi pekinezeri su toliko zivcani psi da mi se gade.a ovaj staff,je predivan.gospodjo kupicete novog psa ovaj je poderan.

  • edony_ri 31.03.2010.

    prvo,pekinezer nije bio na lajni,vlasnih staffa je pokusao odvojiti svog psa,znaci taj staff nije bi sam,ali ne branim ga jer ga je mogao malo bolje odgojit! drugo,pekinezeri su uzasno zivcani psi i time iritiraju velike pse,tim svojim zivcanim lavezom i prgavoscu,trece,sve sami znalci i veterinari,kad bi se ljudi malo bolje informirali na netu o nekim stvarima svima bi bilo lakse,pa mi onda nebi susjed zvao policiju da secem svog pitt bulla bez brnjice,a ustvari imam boxera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare