To je to što me zanima!

Stanari iz Travnog poručili su Bandiću: 'Škola nije Auschwitz'

Građani su nezadovoljni su odlukom zagrebačkog gradonačelnika o podizanju ograde oko osnovne škole Gustava Krkleca u svom naselju. Na pročelje škole zato su izvjesili su transparent 'Bez žice za naše klince'.
Vidi originalni članak

'Novi Zagreb mrzi ograde', 'Sačuvajmo park', 'Stop ograđivanju parka', stoji na transparentima koje su građani Travnog u noći s utorka na srijedu postavili na novoizgrađenu ogradu.

Građani su nezadovoljni su odlukom zagrebačkog gradonačelnika o podizanju ograde oko osnovne škole Gustava Krkleca u svom naselju. Na pročelje škole zato su izvjesili su transparent 'Bez žice za naše klince'. Fotografije je na svom Facebooku objavila Inicijativa NE ogradi oko parka.

- Ne želimo ogradu u parku i ne želimo da se ona postavlja bez savjetovanja s građanima - rekla nam je Dijana Skočić, predsjednica udruge građana Travno. Dodala je kako zahtijevaju da se ograda makne.

- Razumljivo je da postoji ograda uz cestu, ali ne razumijemo što će nam ograda u parku, jer škola je dio parka - objasnila je Skočić. Najavila je prosvjed u nedjelju u 18 sati u parku u Travnom i potpisivanje peticije za micanje ograde iz parka. 

Neki transparenti upućeni su direktno Milanu Bandiću pa se tako na Travnom može pročitati 'Čeka te ograda u Remetincu' i 'Ogradi si staru'. Skočić je rekla kako su saznali da će gradonačelnik u srijedu posjetiti školu, no na kraju nije došao.

U Zagrebu su, podsjećamo, do prije dva tjedna građani prosvjedovali i protiv gradnje sportsko-rekreacijskog parka u naselju Savica sve dok Grad od gradnje u parku nije odustao. 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • tinadior 17.06.2017.

    Dijana molim te kategorički se ograđujem da si ti moj predstavnik ili predstavnik moje obitelji.Udrugu si sama osnovala i tako se predstavljaj nije te nitko odabrao.Ja te poznajem divna si djevojka puna si snova i zelje za pomaganjem drugima ali nazivajuci se predstavnikom gradana Travno uvlacis mnoge ljude koji nemaju veze sa rusenjem ograda,ljude koji ne koriste svoji djecu za nosenje transparenata.

  • zeljkic 16.06.2017.

    živim u Travnom i ne kužim te babetine koje puntaju ljude na gluposti, što treba više mjesta za cucke da seru okolo ili balavce koji se napušavaju okolo škole i igrališta u mraku, sve što bi trebalo biti normalno i dobro ljudima smeta, stvarno ne kužim, pa bunite se protiv važnijih svati koje čine život...

  • Behemot 15.06.2017.

    Neka si Bandić ograđuje Bosnu iz koje je došao .. :D .. Metar te ograde je skuplji od metra autoceste, samo namješta poslove svojim rođama i pokrada Zagrepčane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare