To je to što me zanima!

Detalji krvave večeri na Vrbiku: 'U toj vam kući žive podstanari. Čuli smo da je netko izboden'

Muškarac (37) s teškim je ozljedama u Klinici za traumatologiju. Policija još utvrđuje sve okolnosti događaja koji su okarakterizirali kao pokušaj ubojstva i traže počinitelja
Vidi originalni članak

Nismo čuli nikakvu viku ni galamu, da se nešto događa shvatili smo tek kad smo vidjeli policajce u ulici. Nisu željeli ništa reći, samo da se dogodilo zlo, kazao nam je jedan od stanara Krčke ulice na zagrebačkom Vrbiku gdje je u subotu oko 19.30 sati netko nožem napao 37-godišnjaka i teško ga ozlijedio.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, u stambenom objektu zasad nepoznati počinitelj pokušao je ubiti 37-godišnjaka zadavši mu nekoliko ubodnih rana oštrim predmetom.

- Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, dok se za počiniteljem intenzivno traga - priopćila je zagrebačka policija.

POKUŠAJ UBOJSTVA Krvava večer u Zagrebu: Izbo je muškarca na Vrbiku i pobjegao

Susjedi: Kuću iznajmljuje umirovoljenik

Nakon što policija utvrdi identitet počinitelja i uhiti ga, vjerojato mu slijedi kaznena prijava za pokušaj ubojstva.

Preko puta kuće u kojoj je 37-godišnjak ozlijeđen i u nedjelju je bilo parkirano policijsko vozilo, vjerojatno kako bi osiguravali mjesto događaja.

Susjedi pričaju kako je vlasnik kuće umirovljenik, koji ju iznajmljuje.

Čuli su da je ozlijeđen jedan od stanara, no ne znaju o kome se radi.

- Vlasnik ne živi ovdje. To mu je roditeljska kuća. Ne znam koliko stanara trenutno boravi u njoj, znam dav ih je znalo boraviti i po sedmero. Često se izmjenjuju, a većina ih ni ne pozdravi u prolazu. Vlasnik to održava koliko može i dolazi povremeno, po potrebi - kaže nam drugi susjed. 

Naša treća sugovornica ispričala je kako je kobne večeri vidjela policajca kako razgovara s jednim od podstanara kojega zna iz viđenja.

- Nije bio ozlijeđen i djelovao je opušteno dok je razgovarao s policajcima - kazala je. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • marmon 23.01.2023.

    Pomoču lopovskih trikova.

  • zorozimba 22.01.2023.

    Sva sreća da nije u Dubravi inače bi eksplodirali svakojaki komentari o stanovnicima tog dijela grada. ....

  • gowron 22.01.2023.

    Ima finih vila na Vrbiku

Komentiraj...
Vidi sve komentare