To je to što me zanima!

Stanić opet oslobođen optužbi za klevetu: Tužio ga Mlinarević

Stanića je za klevetu tužio bivši član Uprave HAC-a Ivica Mlinarević kojeg je prozvao zbog fiktivnog zaposlenja Josipa Pocrnića. Dobivao je plaću, a nije radio u HAC-u
Vidi originalni članak

Čelnika Nezavisnog cestarskog sindikata za klevetu je tužio bivši član Uprave HAC-a Ivica Mlinarević kojega je Mijat Stanić prozvao zbog fiktivnog zaposlenja Josipa Pocrnića. Stanić je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu u petak ponovno nepravomoćno oslobođen optužbi za klevetu. 

Naime, Stanić je za to djelo jednom već oslobođen, no Županijski sud u Zagrebu ukinuo je presudu zbog nedostataka u obrazloženju. Njegov odvjetnik Krešimir Grubišić kazao nam je da je očekivao takvu presudu jer smatra da je njegov klijent dužan upozoriti o propustima u radnom odnosu te o mogućem kršenju zakona.

Za fiktivno zapošljavanje Pocrnića doznalo se nakon što je u javnost izašao slučaj HEP-ovog Rade Buljubašića. Slično kao i Buljubašić, Pocrnić je više od tri godine dobivao plaću, a da u HAC-u nije radio.  Nakon izbijanja afere Mlinarević i još dvoje ljudi je 2012. godine dobilo otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bulog55gmdg 06.04.2014.

    Ako je oslobođen za klevetu znaći da je govorio ISTINU!! Dakle pravosuđe bi se trebalo pozabavit drugom stranom!!!

  • diba_1 05.04.2014.

    Istina gospodina Stanića nikad nije bila upitna, samo još da prestavnici zakona rješavaju sve što on iznese bilo bi poželjno, mnogo bi afera izašlo iz toga.

  • zabiti vlaj 05.04.2014.

    Ako je Stanic osloboden onda je Mlinarevic kriv i s njim u przun i neka vrati pokradeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare